Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Θα υπάρχει και αύριο ζωή στον Πορφύρα ....

Ποτέ δεν πρέπει να είσαι ευχαριστημένος απο μία ήττα .Διαφορετικά ,κακώς είσαι στον ομαδικό αθλητισμό .Μπορείς να ασχοληθείς με κάτι άλλο .
Ομως ,εμείς έχουμε μάθει να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο κι όχι μισοάδειο.
Πρώτα απο όλα γιατί δεν είμαστε μίζεροι ,δεύτερον επειδή ξέρουμε τι κάνουμε και για ποιό λόγο και τρίτο επειδή κάνουμε αθλητισμό και δεν ποδοσφαιροποιούμε το βόλει ( ας μη συνεχίσω αν και πολύ θα το ήθελα ...) .
Λοιπόν ,η ουσία που κρατάμε είναι ότι στο χθεσινό ματς με τον Απολλώνιο στις Σιταποθήκες για το πρωτάθλημα Νεανίδων ο Πορφύρας έδειξε ότι έχει κορίτσια που μπορούν να παίξουν...κανονικό βόλει και αυτό φάνηκε με την απόδοση τους στο πρώτο και το τέταρτο σετ όταν προχώρησαν στην ανατροπή ισοφαρίζοντας σε 2-2 σετ.
Τα αποτελέσματα δε μας ενδιαφέρουν στα πρωταθλήμαυα υποδομών .Αυτό που μας νοιάζει είναι να παίρνουν εμπειρίες τα κορίτσια ώστε να ετοιμάζονται για την γυναικεία ομάδα που θα ζήσει απο το δικό της αίμα ,να μάθουν να προσπαθούν μέχρι το τέλος και να ''ψήνονται'' σε δύσκολες συνθήκες παρουσιάζοντας αθλητική εικόνα και παίζοντας όμορφα .
Η διάρκεια δεν έχει ακόμα έλθει αλλά να μη ξεχνάμε ότι απο τις 12 Νεάνιδες μας οι 8 είναι Κορασίδες ,όπως και ότι σε αυτό το πρωτάθλημα πρωτοεμφανίζονται φέτος 4 απο τα κορίτσια μας.
Τα λάθη κοστίζουν πάντως και μέσα απο την προπόνηση θα μάθουμε να τα περιορίζουμε .
Με την ευκαιρία .Εξαιρετικό ντεμπούτο για την Ελισάβετ Μαρκεζίνη .Με πυκνή παρουσία στις προπονήσεις θα δεί πόσο μπορεί να ευχαριστηθεί το βόλει .
Η συνολική εμφάνιση μας δεν είχε καμμία σχέση με το προηγούμενο ματς--τραγωδία με την Αιξωνή και αν δείχναμε μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση στο τάι μπρέικ θα είχαμε το περιθώριο να διεκδικήσουμε με καλύτερες προυποθέσεις τη νίκη .
Συγχαρητήρια στον Απολλώνιο για τη νίκη του με 3-2 σετ μετά απο αγώνα που διήρκεσε 2 ώρες.
Τα σετ ήταν 21-25,25-9,25-13,21-25 και 15-6.
Ευχαριστούμε τους πολύ προσεκτικούς διαιτητές Τοψιδέλη και Μαριδάκη για την παρουσία τους.Ηταν  αλάνθαστοι αν και το παιχνίδι είχε αρκετές δύσκολες φάσεις .Μπράβο τους .
Κάτι ήθελα να γράψω και για το Fair Play αλλά μάλλον αυτά είναι...ψιλά γράμματα .
Και να το σημειώσω ,αυτοί που πρέπει δε θα το καταλάβουν .
Μυρουδιά δεν έχουν πάρει απο το τι σημαίνει αθλητικό πνεύμα και σεβασμός.
Αστους στο μικρόκοσμο τους...
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ Χατζηπέτρου ,Χαλβατζή ,Φικάι ,Δελαγραμμάτικα ,Τσαβαρή ,Θαλασσινού ,Τρεμούλη ,Μουρέλου ,Δημητρίου,Τσιραντωνάκη,Μαρκεζίνη ,Δήμα.


ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ