Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Νίκη στο Ιλιο με χρόνο για τα κορίτσια απο το φυτώριο μας

 Τι πιο ωραίο ,υγιές και ευχάριστο για την γυναικεία ομάδα βόλει του Πορφύρα απο μία δίκαιη εκτός έδρας νίκη ,με 3-0 σετ, σε 59 λεπτά ,απέναντι σε μία απο τις παραδοσιακές ομάδες της Α΄ΕΣΠΕΔΑ το Ιλιο ,με ικανό χρόνο συμμετοχής για 4 κορίτσια απο την Ακαδημία μας ,την 14χρονη Ανδρονίκη Πρίφτη ,την 16χρονη Φρόσω Χατζηπέτρου ,την 17χρονη Στέβη Χαλβατζή και την 19χρονη Χριστίνα Φικάι ;
Μπροστά σε περίπου 150 φιλάθλους ,σε μία ωραία βραδυά--αν και με σχετική υγρασία--και σε ματς με όμορφη  ατμόσφαιρα ,ο Πορφύρας έδειξε σοβαρότητα και με σταθερότητα αλλά και προσοχή στην απόδοση του ,πήρε αυτό που ήθελε ,με περιορισμένα λάθη και καλό ρυθμό .
Το Ιλιο ,με συνοχή και ομοιογένεια ,αντέδρασε με το γνωστό πείσμα του αλλά δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει όπως θα ήθελε τις δυσκολίες του αγώνα καθώς άλλωστε προβληματίζεται και απο την απουσία της βασικής πασαδόρου του Μαρίας Σπηλιωτοπούλου ,λόγω τραυματισμού .
Της ευχόμαστε περαστικά και να είναι καλά στον δεύτερο γύρο .στο μεταξύ μας παιχνίδι .
Η εικόνα του Πορφύρα είχε στιβαρότητα και διάθεση αλληλοκάλυψης και συνολικής λειτουργίας .
Ειλικρινά ,δεν μπορούμε να σας πληροφορήσουμε για το αντίκρυσμα της επιτυχίας για την ομάδα μας.Απλά γιατί δεν βλέπουμε την βαθμολογία .Θα την προσέξουμε τον Μάιο .
Με την ελπίδα ότι μέχρι τότε θα έχουμε καταφέρει να περάσουμε καλά ,να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να φτιάξουμε μία ομάδα που θα ευχαριστεί τους φίλους της και θα κερδίζει τα εγκώμια όλων των άλλων ,παίζοντας όμορφο βόλει .
Σε καλό δρόμο είμαστε αλλά κανένα βήμα δεν έχει σημασία και αξία αν δε συνοδευθεί απο το επόμενο.
Κι όχι τίποτα άλλο αλλά εκείνο που προέχει είναι να έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι όταν τελειώνει ένα ματς και ξέρουμε ότι παίξαμε σε αυτό με αυτοσυγκέντρωση και σεβασμό στον εαυτό μας ,έχουμε κερδίσει μία μάχη πρώτα απο όλα όχι μόνο για το βόλει αλλά για την προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε πάντα στη ζωή μας .
Η αμφιβάλλει κανείς ότι όπως είμαστε μέσα στο γήπεδο έτσι πορευόμαστε και στην καθημερινότητα μας ;
Φυσικά ,μην περιμένετε να διαβάσετε ποιές άρεσαν περισσότερο απο την ομάδα μας .Αυτά ,ξεχάστε τα.Ολες μαζί κερδίζουν και  όλες μαζί χάνουν .
Ευχαριστούμε το Ιλιο για τη φιλοξενία και ευχόμαστε καλή πορεία στη συνέχεια και πάνω απο όλα ΥΓΕΙΑ.
 Τα σετ ήταν 17-25,12-25 και 19-25.
 Εξαιρετική η διαιτησία των Τσιμπινού--Μενεσλή .Αλλωστε και οι δυό τους είναι πολύ καλοί και παρατηρητικοί  διαιτητές ,απο τους καλύτερους στην ΕΣΠΕΔΑ .
ΙΛΙΟ  ( προπονητής Πανταζής)         Χρυσοσπάθη ,Μιτετέ ,Παπανδρέου ,Αλεξοπούλου ,Βλάχου ,Καρούζου ,Πανοπούλου ,Μπέλλα ,Κάσσου ,Ρούπα ,Μπανασιού ,,Κουλιέρη .
ΠΟΡΦΥΡΑΣ( προπονητής Μπογιατζόγλου) Γρηγορίου ,Γκούρα ,Μπαλλή ,Τσαπούρη ,Χαλβατζή ,Θεοχάρη ,Χατζηκωνσταντή ,Χατζηπέτρου ,Τζούλου ,Φικάι ,Χρήστου ,Α.Πρίφτη .