Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Τρείς μήνες με τον Γιάννη στον πάγκο

Στα 20 χρόνια λειτουργίας του τμήματος βόλει γυναικών του Πορφύρα , η πεπατημένη είναι σαφής.Υπάρχει εμπιστοσύνη στους προπονητές και για αυτό άλλωστε σε αυτό το διάστημα δεν έχουν περάσει πιο πολλοί απο 7 προπονητές απο τον πάγκο της γυναικείας ομάδας μας.
Το γεγονός δεν είναι τυχαίο αλλά εκφράζει μία συγκεκριμένη φιλοσοφία που εκπορεύεται απο τον κο Μανώλη Καλέκο ,τον Γενικό Αρχηγό και Ιδρυτή του τμήματος .
Η προετοιμασία μας ξεκίνησε στις 23 Αυγούστου και πλέον έχουμε συμπληρώσει 3 μήνες με τον Γιάννη Μπογιατζόγλου στον πάγκο .
Δε θα πάμε στη λογική του φίλου Αχιλλέα Μαυρομμάτη ,με την αποτίμηση του έργου των 100 ημερών καθώς άλλωστε ,θεσμικά ,είναι άλλοι οι ρόλοι αν και για εμάς στον Πορφύρα η ομάδα μας περικλείει όλη την αγάπη μας για το βόλει και μοιάζει στα μάτια μας να είναι ότι πιο σημαντικό υπάρχει σε αυτό τον χώρο ( θα έχετε ακούσει για τα παιδιά της κουκουβάγιας...) .
Με λίγα λόγια ,αυτό που θέλουμε να επισημάνουμε είναι ότι αισθανόμαστε μεγάλη χαρά που έχουμε κοντά μας τον Γιάννη Μπογιατζόγλου καθώς βλέπουμε ότι κάνει το καλύτερο δυνατό ,με υπεροπροσπάθεια ,για τον Πορφύρα .
Μαζί θα πετύχουμε αυτά που θέλουμε και κυρίως θα δημιουργήσουμε όσα σκεπτόμαστε ότι χρειάζεται η ομάδα μας .
Το φιλότιμο ,το μεράκι και η αγάπη για το βόλει διακρίνουν τον Γιάννη ο οποίος ,το κυριότερο απο όλα ,είναι ότι αγαπά τα παιδιά και τον αθλητισμό .
Γιάννη σε ευχαριστούμε για την απόφαση σου να δεχθείς την πρόκληση του Πορφύρα .
Πάμε μαζί να φτιάξουμε ομάδα ,να ευχαριστηθούμε παιχνίδι και να δείχνουμε συνέχεια στα παιδιά ότι είμαστε δίπλα τους και μαζί τους για να τις βοηθήσουμε να γίνουν καλύτερες . 

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ