Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Η PEPSICO χορηγός στο βόλει του Πορφύρα

Απο το τμήμα βόλει γυναικών  του Α.Ο.Φ. Πορφύρας ανακοινώνεται ότι χορηγός υλικού για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 είναι η εταιρεία PEPSICO που ήδη μας προμήθευσε τις απαραίτητες για την ομάδα μας ποσότητες του ισοτονικού GATORADE και νερού ΗΒΗ .
Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία και τους εκπροσώπους της ,ιδιαιτέρως δε την κα Καρπαθάκη και την κα Κοσμοπούλου καθώς και τον νέο Διευθυντή Μάρκετινγκ ,προερχόμενο απο λαμπρή σταδιοδρομία στην TASTY FOODS κο Ασπιώτη ,για την άριστη συνεργασία τους και την ευγενή στάση τους απέναντι στο τμήμα μας .
Η συνεργασία του βόλει του Πορφύρα με έναν κολοσό αυτής της κατηγορίας ,τροφίμων και ποτών ,περιποιεί ιδιαίτερη τιμή στην ομάδα μας .
Το τμήμα βόλει γυναικών του Πορφύρα δεσμεύεται ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε και σε αυτή τη σαιζόν να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να δείξει ότι δικαιωματικά προσελκύει αυτό το ενδιαφέρον και τέτοιου είδους ανταπόκριση απο τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας αγοράς .
Απο την Πολιτεία δεν έχουμε πάρει ούτε μισό ευρώ ή μισό μπουκαλάκι νερό ως βοήθεια αλλά ευτυχώς έχουμε μάθει να παλεύουμε μόνοι μας και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε ώστε να επιβιώσουμε ,όπως άλλωστε όλα τα προηγούμενα χρόνια .
Δεν περιμένουμε τίποτα απο κανέναν αλλά και δε σταματάμε να προσπαθούμε .   


ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ