Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Πάμε απόψε γήπεδο για να δούμε τον Πορφύρα

Στην τελευταία αναμέτρηση ομάδας του τμήματος βόλει γυναικών του Πορφύρα για το 2010 ,η γυναικεία ομάδα μας θα υποδεχθεί απόψε στις 21.45 τους Τράχωνες ,το μεγάλο και αδιαφιλονίκητο ,απο όλους ,φαβορί για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία ,σε μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΠΕΔΑ .
Ευχόμαστε και ελπίζουμε οι φίλαθλοι του Πορφύρα που θα γεμίσουν το γήπεδο να έχουν συνεχώς στο μυαλό τους ότι πρέπει να είναι συνέχεια στο πλευρό της ομάδας μας ,των κοριτσιών που μας έχουν κάνει υπερήφανους με τις επιτυχίες τους στην τελευταία τετραετία και με το ήθος τους αλλά και την αφοσίωση τους στον Πορφύρα .
Το γήπεδο μας ,σε αντίθεση με πολλά άλλα ,μοιάζει με ...Μέγαρο Μουσικής και λείπει μόνο το ...πρόγραμμα και το μονόκλ απο τα χέρια των θεατών ,ίσως και οι βεντάλιες ...Σε λίγο θα βλέπουμε και χασμουρητά....
Είπαμε να είμαστε ήρεμοι και πολιτισμένοι αλλά τα κορίτσια και ο προπονητής τους χρειάζονται, με όρους κοσμιότητας , παρότρυνση ,χειροκρότημα ,ενθάρρυνση και πρέπει να αισθάνονται  ότι δεν είναι μόνες τους.
Στα εύκολα δε μας έχουν ανάγκη .Στα δύσκολα μας χρειάζονται.Και η ατμόσφαιρα απόψε πρέπει να είναι αθλητική και με σεβασμό σε διαιτητές ,αθλήτριες και προπονητές αλλά και ζωντανή ,ενθουσιώδης .
Η ομάδα μας έχει μέσο όρο ηλικίας τα 22 χρόνια και είναι μία απο τις 2-3 πιο νεανικές σε όλη την κατηγορία .Αυτά τα παιδιά ,που παίζουν με καρδιά και ψυχή ,θέλουν να αισθάνονται ότι έχουν συμπαράσταση απο την εξέδρα .Πάντα πολιτισμένα και με μέτρο.   
Επιθυμία μας είναι να αντιμετωπισθεί με αθλητικό πνεύμα η φίλη ομάδα των Τραχώνων και να χειροκροτηθεί κάθε όμορφη προσπάθεια της .
Εμείς δεσμευόμαστε ότι θα παράσχουμε την καλύτερη δυνατή φιλοξενία στους Τράχωνες ώστε να αισθάνονται άνετα .
Είναι ένα παιχνίδι .Απολαύστε το .Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και ικανοποίηση για την προσπάθεια μας .
Καλή διασκέδαση .


ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ