Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Μη αντιπροσωπευτική ήττα για τις Κορασίδες μας

Με σοβαρές απουσίες λόγω τραυματισμών αλλά και με ορισμένα κορίτσια να μην καταφέρνουν να πλησιάσουν το επίπεδο απόδοσης στο οποίο μπορούν να κινηθούν , οι Κορασίδες του Πορφύρα ηττήθηκαν εντός έδρας με 3-0 σετ απο τον Ολυμπιακό .
Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και πήραν τη νίκη με 25-8,25-10 και 25-8 καθώς η εμφάνιση της ομάδας μας δεν ήταν αντιπροσωπευτική της πραγματικής δυναμικής μας .Ο απολογισμός δεν είναι καλός για τον Πορφύρα αλλά δεν παύουμε να έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη στα κορίτσια μας .
Το...ξεφωνητό είναι εύκολο ,η υπομονή δύσκολη .Πάμε για τα δύσκολα λοιπόν.
Αλλωστε ,αυτά τα παιδιά ήδη πλαισιώνουν με επιτυχία την γυναικεία ομάδα μας και απλώς σήμερα δεν είχαν την παρουσία που μπορούν και την οποία περιμένουμε .
Διαιτήτευσαν οι Σπανού--Νιζάμη .Η διαιτησία έκανε 8-9 λάθη ,συμπτωματικά όλα σε λάθος του Πορφύρα .Προφανώς ,δε χρειάζεται να αποδεικνύει μία εκπρόσωπος της διαιτησίας την αντικειμενικότητα και την αμερόληπτη διάθεση της πηγαίνοντας στο άλλο άκρο και αδικώντας μία ομάδα επειδή φόρεσε για ένα χρόνο τη φανέλλα της και αισθάνεται ίσως ότι πρέπει ,κάθε φορά ,να πείθει ότι έχει αποστασιοποιηθεί απο το πέρασμα της απο την γυναικεία ομάδα του Πορφύρα.
Οχι βέβαια ότι χάσαμε επειδή μας οδήγησε η διαιτησία σε αυτό το αποτέλεσμα .
Ωστόσο ,ενοχλεί το γεγονός ότι όλα τα λάθη της διαιτησίας έγιναν μαζεμένα στους πρώτους πόντους των τριών σετ ,στος οποίους είχαμε άμεση επαφή στο σκορ ,προτού δημιουργηθεί διαφορά υπέρ του Ολυμπιακού .Είναι γνωστό εξάλλου ότι το βόλει είναι άθλημα ψυχολογίας .
Η απογοήτευση και η άνευ όρων παράδοση φυσικά και δε δικαιολογούνται ,όπως ούτε και τα αβίαστα λάθη αλλά καλό είναι να παρουσιάζουμε την πλήρη εικόνα του αγώνα .
Και οι κρίνοντες ,φυσικά ,κρίνονται .
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ Α.Πρίφτη ,Ε.Πρίφτη ,Λιάρου, Μουρέλου ,Τσαβαρή ,Θαλασσινού ,Τσιραντωνάκη,Τζερεφού ,Δημητρίου ,Μαρκεζίνη ,Δήμα ,Μαρκεζίνη .