Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Ο στόχος για το 2011

Καλή Χρονιά λοιπόν σε όλες και όλους και υγεία ,σωματική αλλά κυρίως ψυχική καθώς είναι συχά αναπόφευκτοι οι παράγοντες που επηρεάζουν τη σωματική υγεία μας ενώ η ψυχική υγεία μας επηρεάζεται πρωτίστως απο τις αντοχές μας και απο το μυαλό μας .
Σε επίπεδο λειτουργίας του τμήματος μας ,ο στόχος μας για το 2011 ,προσδιορίζεται σε 5 διαφορετικά επίπεδα που κατά την άποψη μας είναι παράλληλα και δεν ιεραρχούνται .
---Πρώτον .Θέλουμε την ομάδα μας να αποδίδει ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ .Εάν αυτό συμβαίνει ,με πλήρη συναίσθηση της σημασίας που έχει να παίζεις για το βόλει του Πορφύρα με ότι αυτό έχει κατακτήσει σε συνέπεια ,ήθος ,πρόοδο ,ενδιαφέρον  και αναγνώριση ,τότε δεν υπάρχουν όρια και σύνορα για την επιτυχία .
----Δεύτερον .Περιμένουμε την βελτίωση όλων των αθλητριών μας .Μικρότερων και μεγαλύτερων.Η διαδικασία της βελτίωσης δε σταματά ποτέ αλλά ειδικά σε αυτές τις ηλικίες που εμείς έχουμε στην ομάδα μας είναι δεδομένο ότι πρέπει να βρίσκεται σε εξέλιξη .
---Τρίτον .Πιστεύουμε στην ενίσχυση του κοινωνικού προσώπου του τμήματος μας με τις δράσεις που έχουμε αναλάβει και θα συνεχίσουμε .
---Τέταρτον .Προσδοκούμε στην εμπέδωση απο όλες και όλους ,της συναίσθησης ότι πέρα απο τα δικαιώματα υπάρχουν και οι υποχρεώσεις .Πρωταρχικά ,στον ίδιο τον εαυτό μας .
---Πέμπτον .Δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να δικαιώσουμε τους κόπους μας .Η ομάδα μας θα φθάσει εκεί όπου αξίζει να είναι .Αλλά χωρίς να χρωστάει ,χωρίς να παίρνει ή να ξεσηκώνει  προπονητές και αθλήτριες άλλων ενώ ακόμα δεν έχει τελειώσει η σαιζόν ,δίχως να χρησιμοποιεί δόλιους τρόπους και άνομα μέσα ,χωρίς να χάσει την προσωπικότητα της . 
Και επειδή όταν στην Ελλάδα λέμε για κάποιον ''είναι καλό παιδί '' μας έρχεται στο μυαλό η φράση ''καλά κρασιά '' ,καλύτερα να μη μας χαρακτηρίζουν συνέχεια ''καλά παιδιά '' και ''καλούς ανθρώπους'' αν αυτό θεωρείται αδυναμία .
Καιρός να κάνουμε και εμείς τη δουλειά μας .

Ν.Δελαγραμμάτικας