Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Θερμή υποδοχή στις Κορασίδες

Εφτασε στην Ελλάδα στη μία μετά τα μεσάνυχτα η αποστολή της Εθνικής Κορασίδων που έγραψε ιστορία στην Σερβία και εξασφάλισε την πρόκριση για τα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Τουρκίας (30 Απριλίου - 8 Μαϊου).
Στην υποδοχή της Εθνικής μας ,εκτός απο τους γονείς των κοριτσιών ήταν και οι εκπρόσωποι  της ΕΟΠΕ, το μέλος του ΔΣ και της Επιτροπής Εθνικών ομάδων Θανάσης Ρέρρας και το μέλος της Επιτροπής Εθνικών ομάδων Κώστας Βαμβάκης.
«Σας υποδεχόμαστε με ικανοποίηση και σας ευχαριστούμε για την χαρά που μας δώσατε. Εκ μέρους του προέδρου Αχιλλέα Μαυρομάτη και του ΔΣ της ΕΟΠΕ σας καλοσωρίζω στην πατρίδα. Συγχαρητήρια για ότι πετύχατε. Μας κάνατε υπερήφανους και είμαστε βέβαιοι πως θα συνεχίσετε στον δρόμο των επιτυχιών. Είμαι βέβαιος πως είμαστε και πάλι εδώ κατά την επιστροφή σας από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Τουρκίας», είπε ο Θανάσης Ρέρρας που παρέδωσε μια ανθοδέσμη στην Μαρία Γενιτσαρίδη, αφού η αρχηγός Σουλτάνα Χριστινίδου έμεινε στη Θεσσαλονίκη μαζί με τις διεθνείς από την βόρειο Ελλάδα.
Παρά την κούραση από τα κορίτσια περίσσευε ο ενθουσιαμός και η αισιοδοξία ότι στο Ευρωπαϊκό της Τουρκίας μπορούν να κάνουν το... θαύμα και να κατακτήσουν μετάλλιο!