Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Αντιστροφή έδρας πρότεινε ο Πορφύρας

Στην προσπάθεια μας να συμβάλλουμε ,στο μέτρο του εφικτού ,ώστε να πραγματοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες αναμετρήσεις για τα κορίτσια των Παγκορασίδων ,για όλες τις ομάδες αλλά και με δεδομένη τη διάθεση μας να βοηθήσουμε ,αν είναι δυνατό ,μία ομάδα της ΕΣΠΕΔΑ ,το τμήμα βόλει του Α.Ο.Φ. Πορφύρας γνωστοποίησε προς την ΕΣΠΕΔΑ ότι προτείνει την αντιστροφή έδρας με τον Τελαμώνα για τα μεταξύ μας παιχνίδια στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων.
Κανονικά ,έχει ορισθεί ότι θα παίξουμε με τον Τελαμώνα την Κυριακή στις 11 το πρωί στη Σαλαμίνα .Και τα δύο κλειστά γήπεδα του νησιού έχουν κριθεί ακατάλληλα μετά απο ελέγχους που έγιναν και ο Τελαμώνας δυσκολεύεται να αγωνισθεί ενώ τα έξοδα προκειμένου να δώσει όλους τους αγώνες του εκτός έδρας κρίνεται ότι είναι πολλά και μεγάλα .
Ο Πορφύρας πρότεινε να έλθει την Κυριακή στο ''Σαλπέας'' ο Τελαμώνας και να πάμε  για τον δεύτερο γύρο στη Σαλαμίνα ,με την ελπίδα μέχρι τότε να έχει λυθεί το πρόβλημα στα γήπεδα της Σαλαμίνας .
Επειδή το πρόβλημα αφορά τον Δήμο και την Πολιτεία που έχει αφήσει στο έλεος του Θεού τον Τελαμώνα και τον Ευρυπίδη ,τα δύο σωματεία που αναπτύσσουν το βόλει στην Σαλαμίνα ,ας φιλοτιμηθούν ώστε να βοηθήσουν τα παιδιά .
Ο Πορφύρας τους δίνει τη δυνατότητα να κερδίσουν χρόνο .
Πέρα απο τη θεωρία ας κάνουν κάτι ουσιαστικό για τον Τελαμώνα και τις αθλήτριες του που δε φταίνε σε τίποτα να χάσουν τη χαρά του παιχνιδιού.
Ελεος επιτέλους με την αδιαφορία για τον αθλητισμό.Ελεος....