Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Οταν δε δείχνεις σεβασμό στον εαυτό σου και στους άλλους...

Στη ζωή σπανίως αποφεύγεις να πληρώσεις τον λογαριασμό .Και όταν δε δείχνεις σεβασμό στον εαυτό σου και στους άλλους ,θα έχεις και το ανάλογο κόστος .
Είχαμε κτυπήσει το καμπανάκι για το ματς στην Αργυρούπολη ,αλλά, κανείς δεν το άκουσε .
Ο Πορφύρας νίκησε με 3-2 σετ αλλά άφησε πόντο απέναντι σε μία ομάδα που αν και έχανε με 2-0 σετ βρήκε τη δύναμη να γυρίσει το ματς ,να ισοφαρίσει σε 2-2 για να χάσει εντέλει με 15-7 στο τάι μπρέικ.
Για τον Πορφύρα αποτελεί αντικείμενο προβληματισμού η λογική με την οποία αντιμετώπισε το παιχνίδι αφού φαίνεται ότι ήταν πλήρης η επανάπαυση μετά το 2-0 στα σετ και χρειάσθηκε να γίνει η ζημιά ώστε να τρέχουμε στο τελευταίο σετ .
Στις ήττες ,γενικώς στις αποτυχίες ,μοιραζόμαστε την ευθύνη αλλά πάντα το μεγαλύτερο μέρος πηγαίνει σε εκείνους που ασκούν διοίκηση και έχουν τον σχεδιασμό και το φορτίο των επιλογών .
Η Αργυρούπολη είναι στην έβδομη θέση της βαθμολογίας αλλά στις τελευταίες αγωνιστικές φανερώνει δυναμική ,καθώς έχει βελτιωθεί αισθητά και αναμφίβολα έχει περιθώρια προκειμένου να συνεχίσει την ανοδική πορεία της .
Στον πάγκο της ήταν ο προπονητής των υποδομών της Μιχάλης Παπανικολάου λόγω ατυχήματος που είχε ο Μίλαν Τζούριτς στον οποίο ευχόμαστε περαστικά .  
Τα σετ ήταν 17-25,24-26,25-20,25-23 και 7-15.
Αριστη η διαιτησία των Κατσούλη--Παπαστάμου .Υποδειγματική η Τσιτσιπή ως σημειωτής. 
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ Χειλαδάκη ,Τσιούστα ,Λιαρομάτη ,Χασιώτη ,Παπανδριοπούλου ,Ψειμάδα ,Ζώη ,Μηνοπούλου,Παναγοπούλου,Σουλτάνου,Στεφανοπούλου.
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ Γρηγορίου ,Γκούρα ,Μπαλή ,Τσαπούρη ,Τζούλου ,Χατζηκωνσταντή ,Χαλβατζή,Θεοχάρη,Πρίφτη ,Φικάι ,Χατζηπέτρου ,Δελαγραμμάτικα.