Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Αλλαγή στο γήπεδο για τις Παγκορασίδες

Εκτάκτως ,μόλις πριν απο λίγα λεπτά ,ειδοποιηθήκαμε απο την ΕΣΠΕΔΑ για αλλαγή που αφορά στο γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα πρωταθλήματος των Παγκορασίδων μας με τον Θρίαμβο ,στο Χαιδάρι .
Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί κανονικά ,στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 23 Ιανουαρίου ,αλλά, δε θα διεξαχθεί στο γήπεδο όπου παίζει η γυναικεία ομάδα του Θριάμβου ,πίσω απο τον ''Κωτσόβολο''.
Το γήπεδο όπου θα γίνει το ματς είναι αυτό του Δάσους Χαιδαρίου ,δίπλα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του Χαιδαρίου ,στην περιοχή  του ΚΕΒΟΠ.
Η διεύθυνση είναι Ηρώων Πολυτεχνείου και 3ης Σεπτεμβρίου .Πρόκειται για καινούριο γήπεδο που θα χρησιμοποιηθεί επειδή ανέκυψε τεχνικό πρόβλημα με το κλειστό του σχολείου που χρησιμοποιεί ως έδρα ο Θρίαμβος .
Στο γήπεδο όπου θα παίξουμε ,θα πάμε όλοι μαζί ξεκινώντας απο το κλειστό γήπεδο ''Παναγιώτης Σαλπέας'' απο όπου θα φύγουμε στις 10.30 το πρωί της Κυριακής .
Εάν κάποιος χαθεί στο δρόμο ή θελήσει να πάει μόνος του ,μπορεί να ανέβει την Λεωφόρο Καβάλας και στη συνέχεια να στρίψει δεξιά για Δάσος Χαιδαρίου και απο εκεί και πάλι στρίβοντας δεξιά μετά απο 2 στενά και αριστερά στο τέλος του δρόμου όπου θα μπεί,θα βρεθεί μπροστά στο γήπεδο όπου το ραντεβού μας είναι στις 11 το πρωί .