Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Και κάτι άσχετο....

Θα με συγχωρήσετε επειδή θα γράψω αυτή τη φορά κάτι άσχετο με το βόλει αλλά πράγματι μερικές ατάκες μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω γιατί καταλαβαίνω ότι καθημερινά υπάρχει κάτι με το οποίο μπορείς να ασχοληθείς σε αυτό τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού .
Ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον ,προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ , καταφέρθιηκε με δηλώσεις του κατά των μάνατζερ .Μάλιστα ,είπε ανάμεσα σε άλλα ''Δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι να συναλασσόμαστε με τους ατζέντηδες οι οποίοι είναι απίστευτα θρασείς .Ζημιώνουν το ποδόσφαιρο με τη συμπεριφορά τους ''.
Θα λέτε τώρα '''μπράβο ,μεγάλος μάγκας ο Σκωτσέζος ,τι ωραία που τα λέει ο άνθρωπος ,είδες τι είναι να είσαι τόσο μεγάλη προσωπικότητα ''.
Αμ δε...
Ξέχασε ο Φέργκιουσον να πεί ότι ο μεγαλύτερος γιός του είναι μάνατζερ και ότι μέχρι να σταθεί στα πόδια του με το γραφείο που άνοιξε ,όλοι οι νεαροί παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν υποχρεωμένοι να κάνουν συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του .Διαφορετικά ,τους έτρωγε το μαύρο σκοτάδι ....
Οταν δημιουργήθηκε θόρυβος στην Αγγλία για αυτή τη δραστηριότητα ,ο γιός του Φέργκιουσον εντάχθηκε σε μία εταιρεία μάνατζερ ,ώστε να κρύβεται πίσω απο την εταιρική ταυτότητα και να έχει την ανωνυμία του .Ακόμα και σήμερα ωστόσο έχει δουλειές με παίκτες που πάνε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή φεύγουν απο αυτήν  .
Σας χάλασα την εικόνα ;
Δεν πειράζει .Καλύτερο είναι να είμαστε ενημερωμένοι παρά να δεχόμαστε να είμαστε μέρος της υποκρισίας και του δήθεν....
Να φοβάστε αυτούς που κάνουν μεγάλες δηλώσεις και φωνάζουν πολύ ή δε σας αφήνουν να μιλήσετε και σας επικαλύπτουν .
Ολοι αυτοί κάτι έχουν να κρύψουν.
Καλημέρα σας .


Ν.Δελαγραμμάτικας