Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ο Πορφύρας 3-1 το Ιλιο

Νικηφόρα για τον Πορφύρα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι πρωταθλήματος βόλει  γυναικών της Α΄ΕΣΠΕΔΑ με το Ιλιο .Επικρατήσαμε με 3-1 επί μιας μαχητικής και λαβωμένης απο διάφορα προβλήματα ομάδας που μάχεται για την παραμονή της στην κατηγορία.
Συνολικά ο Πορφύρας ήταν καλύτερος και πήρε δίκαια τους τρείς βαθμούς αλλά στο δεύτερο σετ πράγματι το Ιλιο άξιζε την κυριαρχία του καθώς είχε μάλιστα προηγηθεί στο σκορ με 22-16 ενώ κρατούσε σταθερά το προβάδισμα . Η διαφορά των 6 πόντων καλύφθηκε αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό αφού χάσαμε απο λάθη που έγιναν σε κρίσιμα σημεία.
Το Ιλιο έχει ομάδα που ποτέ δεν εγκαταλείπει και φυσικά δεν πρέπει να υποτιμάται.
Είχαμε επιστήσει την προσοχή για τις δυσκολίες που είχε και αυτή η αναμέτρηση όπως κάθε άλλη αλλά και τις καμπάνες της Ζωοδόχου Πηγής, που είναι δίπλα στο γήπεδο να χτυπήσουμε ,ώστε να ακουσθεί δυνατά και καθαρά αυτό που ζητάμε, πάλι ,όπως φαίνεται ,θα ακούσουν μόνο τα αυτιά όσων έχουν τη σταθερή αφοσίωση να φέρουν σε πέρας αυτό που αναλαμβάνουν.
Ο σεβασμός στους εαυτούς μας και στην ομάδα που έχουμε απέναντι μας ,κάθε φορά, είναι προαπαιτούμενο για  κάθε παιχνίδι ,αλλά, πέρα βρέχει...
Ενθαρρυντικό στοιχείο η εμφάνιση των 5 παιδιών απο την Ακαδημία του Πορφύρα.
Κυρίως μάλιστα της 16χρονης πασαδόρου Φρόσως Χατζηπέτρου η οποία έχει ταλαιπωρηθεί τους τελευταίους 14 μήνες απο διάφορους τραυματισμούς αλλά και σήμερα μας έδειξε την ποιότητα και τις προοπτικές της .Είναι σημαντκό ότι είχε τη στήριξη της έμπειρης πασαδόρου μας Δήμητρας Γρηγορίου που προσπάθησε να σταθεί δίπλα της όπως περιμένουμε και πρέπει πάντα να είναι οι μεγαλύτερες προς τις μικρότερες.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με το ίδιο σκεπτικό και με αταλάντευτη αποφασιστικότητα ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.
Καλή συνέχεια στο Ιλιο και υγεία σε όλες τις αθλήτριες των δύο ομάδων και στους οικείους τους.
Τα σετ ήταν 25-14, 24-26, 25-10 και 25-12.
Αριστη η διαιτησία των Μενεσλή--Βλάχου. Με απόλυτο σεβασμό στο παιχνίδι και στους εαυτούς τους.
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( προπονητής Μπογιατζόγλου) Μπαλή, Τσαπούρη, Χαλβατζή, Χατζηπέτρου, Τζούλου, Γκούρα, Φικάι, Θεοχάρη, Χατζηκωνσταντή, Γρηγορίου, Δελαγραμμάτικα , Α.Πρίφτη.
ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ ( προπονητής Πανταζής) Χρυσοσπάθη, Αλεξοπούλου, Μιτετέ, Κάσου, Κουλιέρη, Τόλιου , Ππαανδρέου, Καρούζου, Βλάχου, Τσικνάκη, Σπηλιωτοπούλου, Μπέλλα.