Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Διαμαρτυρία του Πορφύρα για τις κλήσεις στο ALL STAR

   Οπως γνωστοποιήθηκε απο το σάιτ της ΕΣΠΕΔΑ ,την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου ,απο τις 16.00 έως τις 17.30 ,θα πραγματοποιηθεί στο Περιστέρι προπονήση ενόψει του αγώνα κλιμακίων επιλέκτων  αθλητριών ΕΣΠΑΑΑ και ΕΣΠΕΔΑ που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του ALL STAR Γυναικών .
Κλήθηκαν 4 αθλήτριες απο τον Ολυμπιακό ,2 απο τον Μίλωνα και απο μία απο Αρτεμις ,Αιγάλεω,Τράχωνες ,Ηλιούπολη ,Δραπετσώνα ,Ευρυπίδη.
Επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με την περιφερειακή προπονήτρια της ΕΣΠΕΔΑ κα Λυκογιάννη και διαμαρτυρηθήκαμε για την πλήρη απουσία έστω μίας αθλήτριας απο τον Πορφύρα απο τα κορίτσια του που έχουν γεννηθεί κατά τα έτη 1994,1995,1996 και 1997 ,απο τα οποία μας είπωθηκε ότι συγκροτήθηκε αυτή η Μικτή .Επισημάνθηκε επίσης ότι για τη διαμόρφωση των κλήσεων έπαιξαν βασικό ρόλο και οι αρνήσεις που διατυπώθηκαν απο ομάδες οι οποίες δεν ήθελαν ή δεν μπορούσαν να αφήσουν αθλήτριες τους να  αγωνισθούν σε αυτή τη συνάντηση ή να μετέχουν στις προπονήσεις .
Μας ειπώθηκε ότι οι κλήσεις έγιναν σε συνεννόηση με την Ομοσπονδιακή προπονήτρια των Κορασίδων κα Μπαρζούκα ,σύμφωνα με την  προσέλευση σε προπονήσεις αλλά και με τη λίστα που είχε συγκροτηθεί σε συνεργασία με τον πρώην περιφερειακό προπονητή κο Νικολάκη.
Ο Πορφύρας διαμαρτύρεται για τον πλήρη αποκλεισμό του όταν είναι φανερό ότι όλοι οι άλλοι εκπροσωπούνται σε αυτή την κλήση αλλά απουσιάζει η ομάδα που πρωταγωνστεί στην Α΄ΕΣΠΕΔΑ με 5 παιδιά απο τα σπλάχνα της στην 12άδα .
Η ανακύκλωση των ίδιων και των ίδιων προσώπων δεν περιποιεί τιμή σε κανέναν.
Η αδιαφορία για τα κορίτσια του Πορφύρα και η προνομιακή αντιμετώπιση άλλων ,είναι εύλογο ότι μας ενοχλεί .
Η κλήση 4 αθλητριών απο την ίδια ομάδα επίσης μας βρίσκει πλήρως αντίθετους .Εάν έτσι δημιουργούνται κίνητρα για  τις ομάδες που δουλεύουν επίμονα με τα δικά τους παιδιά και δεν παίρνουν ότι κινείται γύρω τους σε μικρές ηλικίες ,να μας το πούν ...
Αν με αυτόν τον τρόπο επιβραβεύεται η συνετή προσπάθεια ,ευχαριστούμε ,το πήραμε το μήνυμα.
Επειδή ωστόσο ,ο Πορφύρας είναι ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ,σε ένδειξη του ειλικρινούς ενδιαφέροντος μας για τις υποδομές ,διαθέτουμε σε ώρα και ημέρα που θα συμφωνηθεί ,το γήπεδο μας για προπόνηση στην ομάδα της ΕΣΠΕΔΑ ώστε να την βοηθήσουμε να αντιμετωπίσει το γηπεδικό πρόβλημα της .
Για το άλλο πρόβλημα ,της αξιολόγησης στις κλήσεις ,λυπούμαστε αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα καθώς φαίνεται ότι ,πολύ απλά ,αυτό που γίνεται στον Πορφύρα δεν αρέσει .
Χαλάει τη συνταγή των γνωστών και παραδοσιακών δεδομένων .
Μάθαμε έτσι και αλλιώς να παλεύουμε μόνοι εναντίον όλων και το προτιμούμε απο το να γίνουμε σαν τους άλλους .
Για ότι πάντως μας ενοχλεί ,εμείς θα μιλάμε .Και θα αντιδρούμε.
Είδαμε το ''στεγνό καθάρισμα'' και όταν είμαστε τα καλά παιδιά ....

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ .