Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Ο Πορφύρας πήρε αυτό που ήθελε απο τη μαχητική και άξια Ευρυάλη

Τέλος καλό όλα καλά για την γυναικεία ομάδα βόλει του Πορφύρα που νίκησε στο κλειστό του Αγίου Τρύφωνα με 3-0 σετ την γηπεδούχο Ευρυάλη σε αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΠΕΔΑ όπου ολοκληρώθηκε πλέον η τρίτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος .
Ωστόσο ,η αλήθεια είναι ότι η Ευρυάλη άξιζε κάτι περισσότερο απο αυτό το παιχνίδι καθώς στο δεύτερο σετ ήταν καλύτερη απο τον Πορφύρα ,βρισκόταν συνέχεια μπροστά στο σκορ με διαφορά και ''κόλλησε''όταν προηγείτο με 22-20 για να χάσει εντέλει με 25-22 απο ένα σερί 5 πόντων απο την 17χρονη κεντρική μας Στέβη Χαλβατζή ,παιδί που όπως τα άλλα 4 απο την Ακαδημία μας που μπήκαν στον αγώνα ,έκανε το πρώτο δελτίο της στον Πορφύρα και προέρχεται απο το φυτώριο μας .
Φυσικά και η Στέβη όπως και οι άλλες μικρές μας δεν έχει κριθεί σκόπιμο να απασχολήσουν κλιμάκια και προεθνικές ομάδες ,έστω για μία προπόνηση .
Τα έχουμε ξαναγράψει αυτά ,ας μην γινόμαστε κουραστικοί .Για τον Πορφύρα δεν υπάρχουν μάτια και ενδιαφέρον....
Χαρήκαμε πολύ πάντως όχι μόνο για τα παιδιά της ομάδας μας και για την νίκη που σημειώσαμε αλλά και επειδή είδαμε να αγωνίζονται στην Ευρυάλη 3-4 κοριτσάκια που παίζουν  ''αντίπαλα'' ( στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και στις υποδομές δεν υπάρχει αυτή η λέξη και για αυτό ,επειδή τη χρησιμοποιούμε καταχρηστικά ,βάζουμε εισαγωγικά ) με τα δικά μας απο την ηλικία των παγκορασίδων και έχουμε παίξει πολλές φορές μαζί τους στα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΔΑ.
Μπράβο για την πρόοδο των παιδιών της Ευρυάλης και στην προπονήτρια τους Μένη Μιχαηλίδου όπως και μπράβο σε κάθε άλλη ομάδα που εμπιστεύεται και στηρίζει αθλήτριες απο τα σπλάχνα της .
Ο Πορφύρας πρέπει να σημειώσουμε ότι πήρε απόψε ουσιαστική βοήθεια απο την  Πόπη Χατζηκωνσταντή που είναι πάντα έτοιμη να προσφέρει.
Δε θα κάναμε αναφορά σε άλλα κορίτσια ,γιατί δεν πρέπει και δε χρειάζεται ,αλλά, θα υπάρξει μία μικρή εξαίρεση για την Μίνα Τσαπούρη που έπαιξε με πρόβλημα τραυματισμού,όμως ,ήταν και πάλι η πολεμίστρια που ξέρουμε.
Ολες βέβαια είχαν συμβολή στη νίκη και συγχαρητήρια γιατί πέρασαν απο μία δύσκολη --λόγω της δυναμικότητας της γηπεδούχου ομάδας--έδρα .
Εγινε ωραίος αγώνας και ο καλύτερος νίκησε αλλά όχι με το σκορ που θα απένειμε δικαιοσύνη για την προσπάθεια των δύο ομάδων και τη διάρκεια τους .
Εχουμε φωνάξει πολλές φορές ότι με τη φωτιά δεν παίζεις .Ειδικά όταν έχεις ήδη τσουρουφλισθεί.
Τα σετ ήταν 18-25,22-25 και 19-25.
Αλάνθαστη η διαιτησία των κ.κ. Τρύπα--Μιχαήλογλου .Ο σημειωτής κ.Τερτίπης βοήθησε ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά και ορθόδοξα .
ΕΥΡΥΑΛΗ( προπονήτρα Μένη Μιχαηλίδου) Μ.Μανώλη ,Ι.Μανώλη ,Ιότοβα ,Ταμπάκη ,Τασούλη ,Τσαούση,Τζαναβάρη ,Λεοντάρα ,Παπαιωάννου ,Μπενάκη,Πράνταλου ,Πετρούνια .
Α.Ο.Φ. ΠΡΟΦΥΡΑΣ ( προπονητής Γιάννης Μπογιατζόγλου ) Τσαπούρη ,Γρηγορίου ,Τζούλου ,Μπαλή ,Γκούρα ,Χαλβατζή ,Θεοχάρη,Χατζηκωνσταντή ,Φικάι ,Χατζηπέτρου ,Δελαγραμμάτικα ,Τσιραντωνάκη.