Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Οι λεπτομέρειες κάνουν τις μεγάλες ομάδες να διαφέρουν απο τις μικρές...

Δε ξέρω σε ποιόν ανήκει η ιδέα. Μου άρεσε ωστόσο ότι οι 16 αθλήτριες του γκρουπ της γυναικείας ομάδας μας --το οποίο δεν είναι κλειστό αλλά περιλαμβάνει όσες κοπέλλες του Πορφύρα χωράει και η αγκαλιά και η καρδιά μας ,δηλαδή ,ΟΛΕΣ---μαζεύθηκαν στο σπίτι της Πόπης και του Ηλία ( άντε να νικήσει και η Παλατιανή σου την Δευτέρα για να δείς τις χαρές που δεν παίρνεις απο την ΑΕΚ...) σε μία συγκέντρωση όμορφη ,ζεστή ,οικογενειακή ,αθλητική.
Ηταν εκεί μαζί με τον προπονητή τους Γιάννη Μπογιατζόγλου, ντύθηκαν στα αποκριάτικα ,έφεραν η καθεμία φαγητό που η ίδια είχε μαγειρέψει απο το σπίτι της ,έφαγαν παρέα ,αστειεύθηκαν ,χαλάρωσαν και ευχαριστήθηκαν μία διαφορετική προσέγγιση της έννοιας ΟΜΑΔΑ.
Οι λεπτομέρειες είναι πάντα αυτές που ξεχωρίζουν τις μεγάλες ομάδες απο τις μικρές .
Και ο Πορφύρας  είναι σε όλα ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.
Μπράβο σας.
Και φυσικά όλα αυτά πάντα έχουν και πρέπει να έχουν το αντίκρυσμα τους μέσα στο γήπεδο.
Μη ξεχνάτε ότι η θέση μας δεν είναι η τέταρτη.Εδώ και 4 χρόνια ποτέ δεν ήταν και δε θα είναι ξανά,όσο έχουμε την υγειά μας.
Και κάτι ακόμα που μου άρεσε σήμερα.
Κοντά στις Παγκορασίδες μας ήταν ΟΛΟΙ όσοι υπηρετούν το τμήμα αλλά και η προπονήτρια των Νεανίδων--Κορασίδων Μίνα Τσαπούρη.
Μία ήττα δεν είναι τίποτα όταν φέρνει καλύτερη διαχείριση,μεγαλύτερη ωριμότητα και χρησιμοποιείται ως φροντιστήριο για τη συνέχεια ,σε αυτές τις ηλικίες των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων.
Είναι βαρύ και άδικο το 0-3 απο τον Απολλώνιο αλλά συνεχίζουμε με πλήρη εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά που εξασφαλίζουν τη συνέχεια για τον Πορφύρα,αυτή που είχε στο μυαλό του ο κυρ Μανώλης,όταν μας κάλεσε να λειτουργήσουμε επικουρικά στο έργο του.
Η απογοήτευση είναι για τις μικρές ομάδες.
Εμείς είμαστε Πορφύρας και ΜΟΝΟ Πορφύρας.


Ν.Δελαγραμμάτικας