Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Νίκη για τον Πορφύρα σε βάρος του Ρέντη

 Με 3-0 σετ επικράτησε η ομάδα βόλει γυναικών της ομάδας του  φίλου σωματείου Ρέντη σε αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Α΄ΕΣΠΕΔΑ.
Αυτή ήταν η 16η νίκη του Πορφύρα στις 19 αγωνιστικές που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα.
Η εμφάνιση του Πορφύρα ήταν σοβαρή και ουσιαστική και έτσι φθάσαμε στην επιτυχία απέναντι σε μία πειθαρχημένη, καλοδουλεμένη και μαχητική ομάδα που μάχεται με αξιοπρέπεια για την παραμονή της στην κατηγορία.
Αξιοσημείωτο είναι ότι απο τα 12 κορίτσια που χρησιμοποίησε στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Πορφύρα ο προπονητής μας Γιάννης Τσουρουγιάννης ( ο οποίος έχει και την ευθύνη των Μίνι απο την αρχή της σαιζόν και κλήθηκε να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε μετά απο την παραίτηση του Γιάννη Μπογιατζόγλου) τα 6 προέρχονται απο την Ακαδημία μας.
Η απόδοση των νεαρών αθλητριών μας, ήταν θετική και ενθαρρυντική και απεικονίζει τη δουλειά που έκανε μαζί τους, με επιμονή ο Γιάννης Μπογιατζογλου.
Πολύ καλή η παρουσία του Γιάννη Τσουρουγιάννη που κλήθηκε να κατευθύνει μία ομάδα για την οποία εύλογο είναι ότι δεν είχε ολοκληρωμένη εικόνα αλλά τα κατάφερε εξαιρετικά.
Υπάρχει συνέχεια στη δουλειά και στην προσπάθεια και ο καθένας πιστώνεται το δικό του μερίδιο.
Τα κορίτσια του Πορφύρα έδειξαν θετική ανταπόκριση στο σοκ της αλλαγής προπονητή και σεβασμό στην ομάδα και στους εαυτούς τους.   
Ελειψε η ασθενούσα Κωνσταντίνα Τζούλου στην οποία ευχόμαστε περαστικά ενώ η Πόπη Χατζηκωνσταντή έπαιξε προερχόμενη απο τραυματισμό και η Δήμητρα Γρηγορίου αντιμετώπισε απρόοπτο πρόβλημα με μία μόλυνση αλλά το ξεπέρασε.

Αν και δε μας αρέσει, επειδή για όλες τις άλλες έχουμε κάνει απο μία εξαίρεση φέτος, οφείλουμε να το πράξουμε και για την Βιβή Μπαλλή όπως και για την Αρτεμις Γκούρα που έδειξαν σταθερότητα και ξεχώρισαν απόψε.
Ηδη γράψαμε πολλά, αλλά, μόνο  για να περιγράψουμε ορισμένα στοιχεία που αφορούν τον Πορφύρα και όχι για να δώσουμε έμφαση στην επιτυχία μας.
Ο σεβασμός μας για την φίλη ομάδα του  Ρέντη είναι απεριόριστος και ευχόμαστε να καταφέρει να μείνει στην κατηγορία.
Οι άνθρωποι ήταν ΚΥΡΙΟΙ σε όλα.Οπως και στον πρώτο γύρο. Καλή συνέχεια.....  
Τα σετ ήταν 25-20, 25-14 και 25-21.
Αριστη η διαιτησία των Τσιμπινού--Τσάκα και πολύτιμη η βοήθεια της σημειωτού Παπανικολάου.
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( προπονητής Τσουρουγιάννης) Μπαλλή, Τσαπούρη, Θεοχάρη,Γκούρα, Γρηγορίου, Χαλβατζή, Φικάι, Τσιραντωνάκη, Χατζηκωνσταντή, Δελαγραμμάτικα, Χατζηπέτρου,Α.Πρίφτη.
ΑΕ ΡΕΝΤΗ( προπονητής Μενδρινός) Τριανταφυλλίδη, Σταυροπούλου, Ζώρζου, Νικολάκη,Μ.Κολυάρδου, Πλάι, Νασκιντασβίλι, Θηραίου, Παπουτσιάν, Δ.Κολυάρδου, Κωστάκη, Μόκα.