Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Να που υπάρχει δικαίωση για την υπομονή.....

Η υπομονή των αθλητριών του Πορφύρα και των γονιών τους και  η δουλειά που προηγήθηκε και αυτή που γίνεται φέτος απο την προπονήτρια των Παγκορασίδων του τμήματος μας, Πόπη Χατζηκωνσταντή, δικαιώνονται σε αυτή τη σαιζόν με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα.
Οι Παγκορασίδες μας νίκησαν με 3-0 σετ τον Θρίαμβο στο ''Σαλπέας''. Αυτή ήταν η έκτη νίκη του Πορφύρα στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ, σε οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος.
Η επικράτηση μας συνδυάσθηκε με ένα ρεκόρ. Τους 16 άσσους απο την πασαδόρο μας Διονυσία Παλημέρη την οποία φαίνεται ότι ταίζει καλά η Αργυρώ....
Μπράβο σε όλα τα κορίτσια μας τα οποία είχαν δίπλα τους την τραυματισμένη συναθλήτρια τους Κορίνα Τζερεφού αλλά δεν παρέλειψε να τις ευχηθεί πριν απο το ματς αλλά και να τις συγχαρεί μετά απο την νίκη τους, η επίσης απούσα Μαριάννα  Λιάρου που έλειπε εκτός Αθηνών για εκπαιδευτικές υποχρεώσεις.
Οι δύο αθλήτριες μας είναι βασικές αλλά οι συμπαίκτριες τους έπαιξαν και για αυτές και κάλυψαν άριστα τα κενά τους.
Ντεμπούτο για την Παναγιώτα Βασιλακοπούλου που ξεπέρασε υποδειγματικά το τρακ που εύλογα είχε.Αρεσε το γεγονός ότι δε χάθηκε ο ρυθμός παρά τις αλλαγές.
Χειροκρότημα κέρδισε και η  μικρούλα μας Εφη Υφαντή. Σπάνια ένα παιδί προσπαθεί με τόση επιμέλεια να κάνει ότι του ζητά και ότι του δείχνει η προπονήτρια του .
Το βασικότερο απο όλα; Αυτή η ομάδα είναι ΟΜΑΔΑ.Σε όλα.
Συγχαρητήρια στον Θρίαμβο για το άψογο ήθος των παιδιών του, την μοναδική ευπρέπεια των γονιών τους, σε αντίθεση με ποδοσφαιρικές συμπεριφορές που είδαμε απο άλλους , αλλά και για την σπουδαία προπονήτρια τους Σοφία Κιορπέ που μιλάει αθλητικά και διδάσκει ποιότητα.
Εγκώμια αξίζουν και για τον προπονητή μπάσκετ Αργύρη Πεδουλάκη που έχει την κορούλα του στον Θρίαμβο αλλά δεν έπαψε να χειροκροτεί και να εγκωμιάζει κάθε καλή προσπάθεια που έβλεπε και απο τις δύο ομάδες.
Μπράβο στο Χαιδάρι. Αυτός είναι ο αθλητικός πολιτισμός. Αυτό είναι το βόλει.

Οσο για τις αθλήτριες μας, δουλειά, συνέπεια στις προπονήσεις αλλά και περηφάνεια γιατί φορούν τη φανέλλα του Πορφύρα που αυτές και η προπονήτρια τους κάνουν να έχει ουσιαστικό περιεχόμενο και να μην είναι άδεια απο ψυχή , καρδιά και αφοσίωση.
Και πάνω απο όλα ΥΓΕΙΑ και να χαίρεστε την πολυτέλεια να βλέπουμε τα παιδιά μας να αθλούνται.
Μπορείτε ασφαλώς να φαντασθείτε πόσο σπουδαίο είναι αυτό.

Τα σετ ήταν 25-17, 25-15 και 25-9..
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ Α.Πρίφτη , Ε.Πρίφτη, Γεροκούνα, Δαρδακούλη, Παπαδήμα, Παλημέρη, Ζαννή, Καρβούνη, Παυλίδου, Υφαντή, Ντονάδου, Βασιλακοπούλου.