Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Ατυχής εμφάνιση και ήττα στο Κερατσίνι

Το παιχνίδι είναι χαρά. Οταν δεν το συνειδητοποιούμε αυτό και παίζουμε με πρόσωπα άσπρα σαν το λευκό πανί και με εμφανές το άγχος που οδηγεί σε αδικαιολόγητα και πολλά λάθη, τότε δεν μπορούμε να απολαύσουμε τον αγώνα και φυσικά αδικούμε τους εαυτούς μας.
Μοραία, λοιπόν, με αυτή την εικόνα που παρουσιάσαμε, χάσαμε με 3-0 σετ στο Κερατσίνι απο τον Απολλώνιο, σε αγώνα για το πρωτάθλημα Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ.
Αξίζαμε κάτι παραπάνω, καθώς στο δεύτερο σετ, που ήταν και το πιο όμορφο του αγώνα με εξαιρετικές προσπάθειες και απο τις δύο ομάδες, παίξαμε αρκετά καλά, ωστόσο, ο Απολλώνιος ήταν περισσότερο ψύχραιμος και ασφαλώς κατέκτησε δίκαια τη νίκη σε μία γενικά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.
Στο πρώτο σετ είχαμε προβάδισμα 8 πόντων και χάσαμε με 25-18, στο δεύτερο απο το 2-10 πήγαμε στο 15-12 και εντέλει χάσαμε με 25-23 και στο τρίτο δεν ανταποκριθήκαμε όπως θα έπρεπε αφού ηττηθήκαμε με 25-16.
Συγχαρητήρια στον Απολλώνιο για την επιτυχία του, την οποία πανηγύρισε δεόντως και με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό.
Η ατμόσφαιρα του αγώνα ήταν εξαιρετική, με πολύ κόσμο και απο τις δύο ομάδες και μία εικόνα που διαφημίζει το βόλει.
Ο Πορφύρας έπαιξε πολύ χειρότερα σε σχέση με ότι μπορεί να παρουσιάσει και βεβαίως δεν αρκεί η καλή απόδοση 2 κοριτσιών για να ''ξεκολλήσει'' μία ομάδα.
Στηρίζουμε την προσπάθεια των παιδιών και της προπονήτριας τους Πόπης Χατζηκωνσταντή και πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει αυτή η ήττα που ήλθε στη χειρότερη φετινή εμφάνιση της ομάδας μας.
Αυτοπεποίθηση χρειάζεται παιδιά και διαχείριση του άγχους αλλά και συναίσθηση των δυσκολιών που έχει η πρωταγωνιστική παρουσία.
Εμείς είμαστε δίπλα σας.
Καλό Πάσχα σε όλες και όλους.
Στα αξιοσημείωτα, το ντεμπούτο της μικρούλας Μιράντας Φαλιδέα. Πέρσι τέτοιο καιρό ήταν στα τουρνουά Μίνι και τώρα είχε την ευκαιρία να ζήσει την ατμόσφαιρα ενός σημαντικού αγώνα στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων και με τους δύο γονείς στο πλευρό της.
Καλορίζικη Μιράντα.
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ Παλημέρη, Τζερεφού, Α.Πρίφτη, Λιάρου, Ε.Πρίφτη, Γεροκούνα,Παπαδήμα, Δαρδακούλη, Καρβούνη, Παυλίδου, Ντονάδου, Φαλιδέα.