Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ξεκινούν τα τουρνουά Μίνι

Το διήμερο 14-15 Μαίου ξεκινούν τα τουρνουά Μίνι της ΕΣΠΕΔΑ. Το πρώτο θα γίνει στο Κερατσίνι απο τον Απολλώνιο και το δεύτερο στην Αργυρούπολη απο τον ΑΟΝΑ.
Μάλιστα, για το δεύτερο μαθαίνουμε ότι επειδή θα κληθούν να μετάσχουν και ομάδες της ΕΣΠΑΑΑ αλλά και της περιφέρειας, όπως άλλωστε και πέρσι, θα μπεί αυτή τη φορά περιορισμός στον αριθμό των ομάδων που θα πάρουν μέρος ανά σύλλογο. Και αυτό είναι απόλυτα σωστό ώστε να μη ζήσουμε την περσνή απίστευτη ταλαιπωρία.
Ο Πορφύρας περιμένει την έγκριση της ΕΣΠΕΔΑ γαι το τουρνουά που έχει ζητήσει να οργανώσει στο ''Σαλπέας'' το Σάββατο 4 Ιουνίου. Αυτό θα είναι το πρώτο τουρνουά Μίνι που έγινε ποτέ στον Πειραιά και ασφαλώς θα κάνουμε μία καλή αρχή.
Η ΕΣΠΕΔΑ βεβαίως, απο την πλευρά της, περιμένει να γνωστοποιηθούν οι ημερομηνίες των τουρνουά Μίνι της Ομοσπονδίας ώστε να μη συμπίμπτουν με τα δικά μας, αλλά, πιστεύουμε ότι έτσι και αλλιώς πρέπει να διαχωρίζονται τα τουρνουά καθώς δεν είναι δυνατό να αφορά τα σωματεία της Ενωσης μας ένα τουρνουά στο ΟΑΚΑ ή στο Παναθηναικό Στάδιο ή όπου αλλού στην Αθήνα.
Είναι το πρώτο ανοικτό τουρνουά για τον Πορφύρα και πράγματι, μαζί με την Ενωση μας, θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα και να δημιουργήσουμε σε όλα τα επίπεδα.