Σάββατο 21 Μαΐου 2011

3η διοργάνωση πετοσφαίρισης δυτικών προαστίων – 2011

Ο αθλητικός και  πολιτιστικός σύλλογος Άμιλλα, σε συνεργασία με τα σωματεία ΓΣ Πετρούπολης, ΑΣΠ Σάλαμμον, ΑΟ Δεξαμενή, ΑΟ Θρίαμβος, ΑΟ Πήγασος, ΑΟ Αχιλλέας, ΔΑΣ Ζεφυρίου και ΑΟ Τυφώνας, διοργανώνουν για 3η συνεχόμενη χρονιά, Αγώνες Πετοσφαίρισης δυτικών προαστίων.
Μετά την πραγματοποίηση της 1ης τεχνικής σύσκεψης, την περασμένη Τρίτη 17 Μαίου , μεταξύ των διοργανωτών και των υπεύθυνων των συμμετεχόντων σωματείων, αποφασίστηκε η έναρξη της 3ης διοργάνωσης αγώνων πετοσφαίρισης Δυτικών Προαστίων σήμερα Σάββατο 21 Μαίου 2011.
Η φετινή διοργάνωση παρουσιάζει ορισμένες διαφορές σε σχέση με τις προηγούμενες, αφού ο αριθμός των ομάδων αυξήθηκε κατακόρυφα από τις τέσσερις που συμμετείχαν έως το 2010, σε 12! Πιο συγκεκριμένα, οι κυριότερες αλλαγές είναι οι εξής:
Η διοργάνωση θα διεξαχθεί σε δύο χωριστούς ανεξάρτητους ομίλους, έναν όμιλο παγκορασίδων και έναν όμιλο γυναικών.
Στον όμιλο των γυναικείων ομάδων, τα συμμετέχοντα σωματεία θα χρησιμοποιήσουν και μικρότερες σε ηλικία αθλήτριες (κορασίδες και νεάνιδες γεννημένες μεταξύ ΄93 – ΄96) και φυσικά αθλήτριες νεοαποκτηθείσες ή υπό δοκιμή.
Στον όμιλο των παγκορασίδων (97-99), θα χρησιμοποιηθούν -είτε στις ίδιες ομάδες είτε σε β’ ομάδες- και αθλήτριες μεγαλύτερης ηλικίας (95-96), οι οποίες δεν είχαν, για διάφορους λόγους, την ευκαιρία να αγωνιστούν στα φετινά πρωταθλήματα των κορασίδων.
Για τους αγώνες των δύο ομίλων θα χρησιμοποιηθούν κυρίως 2 γήπεδα, το νέο κλειστό γυμναστήριο αγ. αναργύρων – καματερού και το 1ο λύκειο καματερού, ενώ σε περίπτωση ανάγκης διαθέσιμα επίσης θα είναι το 1ο λύκειο Πετρούπολης και τα κλειστά γυμναστήρια ζεφυρίου και μενιδίου.
Η διοργάνωση θα ανοίξει σήμερα Σάββατο, με το παιχνίδι Θρίαμβος Χαϊδαρίου – Άμιλλα για τον όμιλο των γυναικών και θα συνεχιστεί αμέσως μετά με το παιχνίδι Τυφώνας – Πήγασος Χαϊδαρίου για τον όμιλο των παγκορασίδων.
Την ερχόμενη τρίτη και τετάρτη θα διεξαχθούν αντίστοιχα οι αναμετρήσεις Σάλαμμον – Δεξαμενή Μεταμόρφωσης και Ζεφύρι – Αχιλλέας, ενώ τα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου των παγκορασίδων θα μετατεθούν στην 2η αγωνιστική, λόγω της συμμετοχής της ομάδας της Πετρούπολης στην τελική φάση του πρωταθλήματος παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερώνεστε από σχετικές δημοσιεύσεις στο: http://amillavolley.wordpress.com, από την ερχόμενη Δευτέρα 23 Μαίου, οπότε και θα αναρτηθούν, μεταξύ άλλων, η πλήρης προκήρυξη των αγώνων, καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα των συναντήσεων.
--------------------------
http://amillavolley.wordpress.com/
τηλ. επικοινωνίας: 6946.88.80.60