Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Ευχαριστούμε την Φωτεινή Πόγκα και τον Πανιώνιο

Πολύ όμορφο και γεμάτο απο παιχνίδι ήταν το σημερινό πρωινό για τα 60 κοριτσάκια του Πορφύρα και του Πανιωνίου που χωρίσθηκαν σε ομάδες, έπαιξαν με τη ψυχή τους και στο τέλος έβγαλαν και αναμνηστικές φωτογραφίες με την ευχή και την ελπίδα να συναντηθούμε ξανά.
Δεχθήκαμε την πρόταση για αυτό το τουρνουά απο τον Πανιώνιο και την προπονήτρια του Φωτεινή Πόγκα, ανταποκριθήκαμε άμεσα και πράγματι τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να αγωνισθούν σε ζεστό και φίλαθλο κλίμα με άλλα κοριτσάκια αλλά και 2 αγοράκια, όλα  με αθλητικό πολιτισμό και ευγένεια.
Μπράβο στον Πανιώνιο και την Φωτεινή που εκπαιδεύουν έτσι τα παιδιά τους, όπως πιστεύουμε ότι κάνουμε και εμείς στον Πορφύρα.
Μάλιστα, στις 5.30 μ.μ. θα έλθει ξανά η Φωτεινή με τον Πανιώνιο στο ''Σαλπέας'', ώστε να παίξουν φιλικό οι Παγκορασίδες μας.
Με αυτόν  τον τρόπο διευκολύνουμε τον Πανιώνιο που σήμερα είχε γηπεδικό πρόβλημα λόγω των εξετάσεων στα αγγλικά, αλλά παράλληλα παίζουν τα παιδιά μας και κυρίως απολαμβάνουμε την κοινή παρουσία με ένα φιλικό σωματείο που έχει τις ίδιες αρχές και αξίες με τις δικές μας και γονείς με ηπιότητα και φίλαθλη προσέγγιση, χωρίς...καραγκιοζιλίκια...
Με την ευκαιρία. Καλορίζικη για την Ηλιούπολη η Πόγκα ως αθλήτρια καθώς συμφώνησε να είναι λίμπερο στην ομάδα που όπως και η δική μας μετέχει στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΣΠΕΔΑ.
Ετσι, θα είναι αντίπαλος μας.
Της ευχόμαστε να έχει την υγεία της. Και με το καλό να έλθει και με την Ηλιούπολη για να παίξουμε φιλικό, όπως ήδη έχουμε απευθύνει πρόσκληση στην εξαίρετη προπονήτρια της Δήμητρα Λυκογιάννη.
Καλό σας απόγευμα.

Ν.Δελαγραμμάτικας