Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Φιλική νίκη επί του Πειραικού

Με 3-1 σετ νίκησε μία ομάδα μας αποτελούμενη απο Κορασίδες και Παγκορασίδες, ομάδα απο τις υποδομές του Πειραικού, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε την Κυριακή το απόγευμα στο ''Σαλπέας''.
Ωστόσο, ήταν πολλές οι απουσίες απο τον Πορφύρα σε αυτό το ματς.
Κατανοητή η επιθυμία να προχωρήσουν τα παιδιά μας στα γράμματα, αλλά, πως γίνεται να είναι αριστούχες όλες οι αθλήτριες μας που επιμένουν και δείχνουν συνέπεια σε προπονήσεις και συνολική παρουσία ;
Ας το σκεφθούμε αυτό. Το βόλει είναι διέξοδος, όχι καταναγκαστικό έργο.
Και άμα ξεκινήσουμε απο την 1η και 2η Γυμνασίου να αντιμετωπίζουμε το διάβασμα και τις εξετάσεις με την αίσθηση της προφανούς υπερβολής, τότε όταν θα φθάσουμε στην 2η και 3η Λυκείου τι θα κάνουμε ; Θα βάλουμε τα κορίτσια μας με logo πάνω στην καρέκλα για να μη χάσουν αράδα ;
Χαλαρώστε. Τα περάσαμε και εμείς αυτά και δεν βγήκαν χαμένα τα παιδιά μας που τα στέλναμε στον κυρ Μανώλη για την προπόνηση του Πορφύρα.
Κερδισμένες βγήκαν.
Απο το γήπεδο δεν κινδυνεύουν οι κόρες μας.να μείνουν αγράμματες.  Απο άλλα απειλούνται.
Καλή εβδομάδα και να μη συνδέετε αταίριαστα ζητήματα.
Η επίδοση του παιδιού στο σχολείο δε θα αλλοιωθεί με την προπόνηση το Σαββατοκύριακο όταν γράφει την Τρίτη. Εκτός και αν όλο τον χρόνο δεν έκανε όσα έπρεπε, οπότε με ένα 48ωρο δεν προλαβαίνει έτσι και αλλιώς τίποτα....Απλώς, η μαμά και ο μπαμπάς καλύπτουν τις δικές τους αγωνίες και βρίσκουν άλλοθι απέναντι στην ευθύνη που έχουν προς το παιδί τους.
Τα έχουμε περάσει και εμείς αυτά....

Ν.Δελαγραμμάτικας