Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Ευχαριστούμε Πόπη

Προσωπικοί λόγοι υποχρεώνουν την Πόπη Χατζηκωνσταντή να κλείσει για την εφετινή σαιζόν τον κύκλο των υποχρεώσεων της ως προπονήτρια των Παγκορασίδων μας.
Μάλιστα, το Σάββατο, αποχαιρέτησε τα κορίτσια αφού τα  ευχαρίστησε για τη συνεργασία που είχαν φέτος ενώ με ορισμένα απο αυτά τα παιδιά είναι μαζί εδώ και 3 χρόνια αφού τα είχε και στα Μίνι για μία διετία.
Η Πόπη οδήγησε τις Παγκορασίδες μας στην καλύτερη πορεία που είχαν τα τελευταία χρόνια καθώς αναδείχθηκαν τρίτες στον Ομιλο των 8 ομάδων όπου μετείχαν στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ, αλλά, δυστυχώς εφέτος την πρόκριση πήρε μόνο η πρώτη ομάδα, σε αντίθεση με ότι συνέβαινε όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Πάνω απο όλα, ωστόσο, διαχειρίσθηκε με ηρεμία και αθλητική προσέγγιση την επαφή μαζί τους και τις βοήθησε να πιστέψουν στις δυνάμεις τους.
Ως μέλος της οικογένειας του τμήματος βόλει γυναικών του Πορφύρα, παραμένει ενεργό μέλος της ομάδας την οποία απέδειξε έμπρακτα ότι αγαπά και για αυτό άλλωστε εισπράττει αυτή τη θετική αύρα που έχει η ίδια δημιουργήσει καθώς νιώθουμε ότι δε ξεκίνησε απο τα Μίνι του Απολλώνιου αλλά απο τα Μίνι του Πορφύρα.
Δεν είναι τυχαίο ότι στα 4 τελευταία χρόνια που είναι μαζί μας πανηγύρισε 2 Κύπελλα, έπαιξε σε έναν τελικό πλαίυ οφφ και σε τρείς ημιτελικούς πλαίυ οφφ στο πρωτάθλημα.
Βοήθησε πολύ την ομάδα και αναμφίβολα θα συνεχίσει να της προσφέρει.
Ο Πορφύρας πήρε το όνομα του απο έναν νομικό που αποφάσισε να γίνει λογοτέχνης ( πως δεν έγινε και δημοσιογράφος...) αλλά συνεχίζει να ακολουθεί πρακτικές θετικών επιστημών και έτσι είναι ένας σύλλογος, μία ομάδα, ένα τμήμα, με ομόκεντρους κύκλους και ένα σημείο αναφοράς.
Πόπη, τώρα που έχεις γίνει κομμάτι της ομάδας μας, δεν γλυτώνεις απο εμάς και θα πορεύεσαι συνεχώς μαζί μας.
Σε ευχαριστούμε για ότι έδωσες στα παιδιά και κυρίως επειδή με απλό τρόπο τους έδωσες να καταλάβουν την αξία του ΗΘΟΥΣ.

Ν.Δελαγραμμάτικας