Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Αυλαία με νίκη για τις Παγκορασίδες μας

Με 3-0 σετ νίκησε η ομάδα των Παγκορασίδων του Πορφύρα τους Αγίους Αναργύρους εκτός έδρας και ολοκλήρωσε με την 8η νίκη της την παρουσία της στον Γ΄Ομιλο του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ όπου θα είναι τρίτη στην βαθμολογία, με 4 ήττες στο παθητικό της.
Στον Ομιλο των 8 ομάδων η παρουσία μας ήταν πολύ καλή, κυρίως μάλιστα στον πρώτο γύρο, όταν πράγματι είχαμε εξαιρετική απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια, ωστόσο και στον δεύτερο γύρο τα παιδιά τα πήγαν θαυμάσια και η προπονήτρια τους Πόπη Χατζηκωνσταντή πιστώνεται την πετυχημένη πορεία της ομάδας μας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον αλλάζουν ηλικιακή κατηγορία 5 απο τα κορίτσια αυτής της ομάδας, οι Α. και Ε. Πρίφτη, Λιάρου, Παπαδήμα, Παλημέρη.
Είναι συγκινητικό ότι αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι τους με τις Παγκορασίδες, αν σκεφθεί κανείς ότι αυτές τις 15χρονες δεσποινιδούλες τις έχουμε κοντά μας απο τα 8 τους, όταν καλά--καλά δεν μπορούσαν να πιάσουν την μπάλλα στα Μίνι, οι...παλιοσειρές Ανδρονίκη, Ειρήνη και Μαριάννα και πιο μετά η Διουνσία και η Πέννυ.
Μη σας φαίνεται παράξενο ότι πάντα αναδεικνύουμε τη συναισθηματική πλευρά και προσέγγιση καθώς αν λείψει και αυτή η οπτική, τότε απλώς δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε...
Ουσιαστικά, λοιπόν, φεύγει για τις Κορασίδες όλος ο κορμός και θα έχουμε στη νέα σαιζόν μία καινούρια ομάδα Παγκορασίδων.
Πιστεύουμε ότι με συνέπεια στις προπονήσεις και υπομονή απο όλους και όλες θα παρουσιάσουμε ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα με τελικό στόχο να γεμίσει η γυναικεία ομάδα απο κορίτσια απο την Ακαδημία μας και να ετοιμάζονται, συνέχεια, φουρνιές απο το φυτώριο μας ώστε ο Πορφύρας στο βόλει γυναικών να ζήσει και να αντέξει και στα πολύ δύσκολα.
Τα σετ ήταν 20-25, 12-25 και 16-25 και χρόνο συμμετοχής είχαν και οι μικρούλες μας , με την Αναστασία και την Νικολέτα να παίρνουν πόντους και να δείχνουν ότι ξεθαρρεύουν.
Ευτυχώς, πήρε άσους η Κορίνα στο τέλος και ο πατέρας της ήταν στις 6.30 στο σπίτι για να δεί τον Ολυμπιακό στον τελικό του μπάσκετ αν και αν τον ρωτήσεις, προφανώς έχει αλλάξει πλέον την πρώτη επιλογή που έχει στις ομάδες... 
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ Α. Πρίφτη, Λιάρου, Ε.Πρίφτη, Παλημέρη, Παπαδήμα, Δαρδακούλη, Τζερεφού, Παυλίδου, Καρβούνη, Βασιλακοπούλου, Υφαντή, Θεοδωρή.