Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Κοινωνική προσφορά απο το τμήμα βόλει γυναικών του Πορφύρα

Στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων του, το τμήμα βόλει γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας προσφέρει σε κορίτσια που πηγαίνουν σχολείο εντός των ορίων του Δήμου Πειραιά και έχουν γεννηθεί απο το 1997 έως και το 2003, τη δυνατότητα να προπονηθούν με τις ομάδες των υποδομών μας έως και τις 26 Ιουνίου, δίχως την παραμικρή υποχρέωση, οικονομική ή άλλη, απέναντι στον σύλλογο.
Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο ''Παναγιώτης Σαλπέας'' τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα, με προπονητές και προπονήτριες πτυχιούχους φυσικής αγωγής που γυμνάζουν και καθοδηγούν τις αθλήτριες μας.
Με αυτόν τον τρόπο, τα κορίτσια θα έχουν την ευκαιρία της γνωριμίας με το βόλει και παράλληλα θα γυμνασθούν σε ασφαλείς συνθήκες αλλά και θα διοχετεύσουν παραγωγικά μέρος απο τον ελεύθερο χρόνο τους καθώς ήδη βαδίζουμε προς το τέλος της εφετινής σχολικής περιόδου.
Για πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με αποστολή των στοιχείων εππικοινωνίας  σας  στο porfyrasvolley@gmail.com και στο κινητό τηλέφωνο 6972507479 ( κ.Νίκο Δελαγραμμάτικα).