Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Φιλική νίκη με τον Πειραικό

Με 3-1 σετ νίκησε η γυναικεία ομάδα βόλει του Πορφύρα την αντίστοιχη του Πειραικού σε φιλικό αγώνα που έγινε χθες βράδυ στο ''Σαλπέας''.
Στο παιχνίδι δόθηκε η δυνατότητα να αγωνισθούν όλες οι αθλήτριες που ήταν στη διάθεση του νέου προπονητή της ομάδας μας Κ. Γκούντα, ο οποίος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί απο τον υπηρεσιακό τεχνικό του Πορφύρα Γιάννη Τσουρουγιάννη, που συνεχίζει κανονικά στα Μίνι.
Πριν απο το παιχνίδι, έγινε γνωριμία του Κωνσταντίνου Γκούντα με τις αθλήτριες της ομάδας μας προς τις οποίες μίλησε ενώ μετά απο αυτή την πρώτη επαφή θα ακολουθήσει απόψε προπόνηση, στις 20.30.
Θα ακολουθήσουν και άλλα φιλικά παιχνίδια στη διάρκεια των εβδομάδων που θα ακολουθήσουν μέχρι την ολοκλήρωση της περιόδου.
Το τμήμα βόλει γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας ευχαριστεί τους υπευθύνους των --αποδεδειγμένα--φιλικών σωματείων Αρτεμις Κορυδαλλού, Πανιώνιος, Ρέντη και Δραπετσώνα για τις ευχές τους για '΄ ευόδωση των στόχων μας με τον νέο προπονητή''.
Είναι όμορφο να χτυπά το τηλέφωνο σου για να σου λένε ''καλορίζικος και να έχετε επιτυχίες'' άνθρωποι με τους οποίους μοιράζεσαι  τα ίδια συναισθήματα και τις ίδιες αγωνίες.....