Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Διακεκριμένος Ιταλός προπονητής στην Αθήνα

Με  μεγάλη συμμετοχή προπονητών αλλά και παραγόντων από την Βόρεια Ελλάδα ολοκληρώθηκε την  29/5/2011, στις εγκαταστάσεις της Μίκρας στην Θεσσαλονίκη η πρώτη διημερίδα του ΣΕΠΠΕ, με ομιλητή τον διακεκριμένο Ιταλό προπονητή κ. Maurizio Moretti.

Οι σεμιναριακές διημερίδες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, έχουν την ίδια θεματολογία: «ΕΠΙΘΕΣΗ και  ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ».
Στο πρώτο μέρος (θεωρητικό), ο κ. Moretti, αναλύει την τεχνική της Επίθεσης και της τεχνικής του Πασαδόρου, προβάλλοντας παράλληλα βίντεο, ενώ στη συνέχεια απαντάει σε ερωτήσεις του ακροατηρίου.
Στο δεύτερο μέρος (πρακτικό), ο κ. Moretti με την βοήθεια μικρών αθλητριών, δείχνει ασκήσεις τεχνικής στην Επίθεση και στην Πάσα, αλλά και διορθώσεις στα λάθη.
Ο αναγνωρισμένος Ιταλός προπονητής κος Maurizio Moretti θα βρίσκεται στην Αθήνα απο σήμερα,  για αντίστοιχη διημερίδα για προπονητές, αθλητές και παράγοντες από την Κεντρική και Νότια Ελλάδα.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Τρίτη 31/5/2011 σε συνεργασία με τον ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, στον Κορυδαλλό, στο ΣΙΝΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ – Αγίου Γεωργίου & Ζάππα 4
(ΘΕΩΡΙΑ) > Ώρα : 18:00 – 19:30, Θέμα : «Επίθεση»
Και στη συνέχεια στο Κλειστό Γήπεδο του Κορυδαλλού – δίπλα από τις φυλακές
(ΠΡΑΞΗ) > Ώρα : 19:45 – 21:15, Θέμα : «Επίθεση»
Τετάρτη 1/6/2011 , στο «Σπίτι του Βόλεϊ» στην Παιανία,
(ΘΕΩΡΙΑ & ΠΡΑΞΗ) > Ώρα : 18:00 – 20:00, Θέμα : «Ο Πασαδόρος»
Το σεμινάριο σχεδιάστηκε στα πλαίσια των ανάλογων σεμιναρίων που γίνονται στο εξωτερικό, συνδυάζοντας την Θεωρία με την Πράξη.
Την εκπροσώπηση του κ. Moretti στην Ελλάδα αλλά και σε χώρες του εξωτερικού, ανέλαβε η εταιρεία YNK SPORTS AGENCY, με manager τον  Γιάννη Κυριαζόπουλο ο οποίος ευχαρίστησε για τη συνεργασία τον Γενικό Γραμματέα του ΣΕΠΠΕ κ. Γιώργο Σαμαρά και τον προέδρο του ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ κ. Γιώργο Σαραντέα.