Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητριών μας

Σε καιρούς πράγματι περίεργους και ιδιαίτερους-- δύσκολους δε θα τους χαρακτηρίσουμε γιατί ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έχουμε βιώσει, απο που ξεκινήσαμε και πόσο παιδευθήκαμε στη διαδρομή μας και κανείς δεν μπορεί ,όσο και αν το επιθυμεί, να στρώσει κόκκινο χαλί για να πατήσουν τα παιδιά του που πρέπει να μάθουν και αυτά να πολεμούν...---το τμήμα βόλει γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους γονείς και τους κηδεμόνες των αθλητρών μας για τη συνέπεια, τη συμπαράσταση και την κατανόηση τους.
Το τμήμα μας λειτουργεί κάτω απο δύσκολες συνθήκες, αλλά, κρατά όρους αξιοπρέπειας και διατηρεί τη σταθερότητα και τη συνοχή του χάρις στην ανταπόκριση των γονιών και των κηδεμόνων των αθλητριών μας.
Χρηματοδότης δεν υπάρχει. Ολοι είμαστε απλοί, καθημερινοί άνθρωποι , το ίδιο επώνυμοι όλοι καθώς ανώνυμοι είναι μόνο εκείνοι που δεν έχουν βαπτισθεί.
Η σαιζόν θα κλείσει στις 25 Ιουνίου και μέχρι τότε θα παλεύουμε και θα δημιουργούμε ώστε να βάλουμε πια τις βάσεις για την επόμενη σαιζόν καθώς πρέπει να μεγαλώσει ότι έχει δημιουργηθεί.
Γνωρίζουμε ότι οργανωτικά έχουμε κενά που πρέπει να καλύψουμε, ότι μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα. Θα προσπαθήσουμε με εντιμότητα και ειλικρίνεια.
Και πάνω απο όλα με ανθρώπινο ενδιαφέρον. Με τις αδυναμίες μας, με τα λάθη μας, με παρορμητικές--πιθανόν--αντιδράσεις.
Σφάλματα εξάλλου δεν κάνουν μόνο όσοι είναι σε τόπο χλοερό, αναψύξεως.
Σας ευχαριστούμε.
Και να ξέρετε ότι κάθε ευρώ που στερείστε για τα παιδιά σας και την ομάδα, το διαχειριζόμαστε με μεγαλύτερη προσοχή απο ότι τα δικά μας χρήματα.


ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ