Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Καλή επιτυχία στον Βύρωνα

Το τμήμα βόλει γυναικών του Πορφύρα ευχαριστεί για την πρόσκληση σε φιλικό παιχνίδι το σωματείο της Ενωσης Βύρωνα που μας τίμησε με το κάλεσμα του χθες βράδυ στον αγώνα προπόνησης στο όμορφο και ιδιαίτερα λειτουργικό γήπεδο του.
Παίξαμε με τις Κορασίδες του Βύρωνα που ξεκινούν το Σάββατο τις αναμετρήσεις τους στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος και πράγματι είδαμε ένα όμορφο ματς στο οποίο τη δική μας ομάδα Κορασίδων ενίσχυσε και η αθλήτρια της γυναικείας μας ομάδας Αρτεμις Γκούρα και την ευχαριστούμε για αυτό.
Το γεγονός ότι ο Πορφύρας νίκησε σε αυτόν τον αγώνα προπόνησης δεν έχει  την παραμικρή σημασία.
Αυτό που μετρά είναι ότι έπαιξαν τα παιδιά και ότι είχαμε την ευκαιρία να συμβάλλουμε στην προετοιμασία ενός φιλικού σωματείου που μας προσκάλεσε ώστε να παίξουμε και το γεγονός ότι επέλεξε εμάς, προκαλεί ευχαρίστηση καθώς με παιχνίδια σε όλη την Αττική και όχι μόνο στο πλαίσιο της ΕΣΠΕΔΑ, όχι μόνο γνωρίζουμε και άλλες ομάδες αλλά βιώνουμε και άλλες καταστάσεις και αποκτούμε καλύτερο μέτρο σύγκρισης για γηπεδικές εγκαταστάσεις και λειτουργίες τμημάτων.
Αλλωστε, πέρα απο τη μιζέρια και τη μόνιμη γκρίνια στο ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΑΘΛΗΜΑ, που τίναι το βόλει, αυτό δεν είναι που μετρά ; Το ταξίδι....
Καλή επιτυχία Βύρωνα.


Ν.Δελ.