Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Πάντα υπάρχει η ελπίδα...

Η πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας Παίδων στην  οκτάδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος βόλει, μετά απο τις επιβλητικές εμφανίσεις και τις εντυπωσιακές νίκες της σε βάρος της Ρωσίας και της Κίνας, αποτελεί γεγονός με ιστορική σημασία για το άθλημα και συνολικά για τα ομαδικά σπορ στην Ελλάδα, ωστόσο, παράλληλα, δημιουργεί την βεβαιότητα ότι πάντα υπάρχει και πρέπει να υπάρχει όχι μόνο δικαίωμα στην ελπίδα αλλά η ίδια η ελπίδα.
Πλέον, η Εθνική μας θα επιδιώξει και την τρίτη συνεχόμενη νίκη, αυτή τη φορά απέναντι στην Τυνησία, την οποία και θα αντιμετωπίσει απόψε  Κυριακή (24.00 ώρα Ελλάδας) στο «Οσβάλντο Κασανόβα», στην Μπαία Μπλάνκα στην Αργεντινή.

Οι διεθνείς του Μάκη Δημητριάδη βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και ασφαλώς έχουν  ανεβασμένη ψυχολογία. Η Τυνησία  προέρχεται από δύο ήττες με Κίνα (3-2) και Ρωσία (3-0), και αναμένεται να αγωνιστεί επίσης χωρίς άγχος, καθώς έχει ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.
Στο γήπεδο αναμένεται να βρεθούν εκ νέου οι Έλληνες που ζουν μόνιμα στη Μπαία Μπλάνκα, προκειμένου να χειροκροτήσουν για ακόμα μία φορά τις προσπάθειες των διεθνών μας.
Ο πρώτος αγώνας για τη φάση των ''οκτώ'' θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη.
Ακόμα δεν είναι γνωστός ο αντίπαλος μας επειθή θα προκύψει σύμφωνα με τα ''ζευγαρώματα'' απο τους Ομίλους.