Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Περιμένουμε τη λύση στο πρόβλημα

Στις θέσεις μας μένουμε σταθεροί και απόλυτα πιστοί.
Επειδή τις εκφράζουμε με επιχειρήματα και όχι με υστερίες και ακρότητες ή με μεροληπτική διάθεση και άρα προβάλλουμε στέρεες απόψεις, με σεβασμό προς όλους.
Περιμένουμε, λοιπόν, μετά και απο την αντίδραση και άλλων σωματείων να δούμε με ποιό τρόπο θα λυθεί το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το πρωτάθλημα--εφεύρημα των 18 ομάδων με το οποίο δημιουργείται παγκόσμιο ρεκόρ για το βόλει...Ειδικά σε ερασιτεχνικό επίπεδο και κυρίως  σε γυναίκες.
Απάντηση δεν έχουμε πάρει.
Ζητήσαμε, βεβαίως, συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΣΠΕΔΑ κ. Κουρίδη και περιμένουμε την απο μέρους του ειδοποίηση για την πραγματοποίηση της, καθώς πρέπει τα θέματα να τα λύνουν εκείνοι που θεσμικά έχουν και την αρμοδιότητα αλλά και την ευθύνη.
Μην υποβαθμίζετε το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ με πρωτάθλημα 18 ομάδων καθώς ακόμα και η λύση των 2 Ομίλων είναι...τζόκερ αφού δεν υπάρχει ασφαλής τρόπος αντικειμενικού διαχωρισμού και με την τυχαία παρουσία στον  ίδιο Ομιλο ισχυρών και αδύναμων ομάδων, όχι μόνο  μία δυνατή ομάδα θα χάσει το δικαίωμα να διεκδικήσει την άνοδο  αλλά και μία μέτρια θα πέσει κατηγορία αν έχει δύσκολη κλήρωση ενώ μία αδύναμη θα σωθεί αν είναι τυχερή.
Αλλά, τι λέω εγώ τώρα ;Και πρόπερσι και φέτος αποδεικνύεται ότι οι προκηρύξεις ναι μεν ορίζουν ποιοί και πως θα ανέβουν  αλλά σε ότι αφορά ποιοί και πως θα πέσουν, ότι διαβάζουμε είναι μαγική εικόνα αφού εκεί μπαίνει μπλάνκο, μόλις τελειώνουν τα πρωταθλήματα....
Α και μία απορία ....Επειδή δε θυμάμαι καλά και μου το είπαν αλλά δεν πρόλαβα να το επιβεβαιώσω.
Εχει εκλογές φέτος η ΕΣΠΕΔΑ για ανάδειξη νέας διοίκησης ;


Ν.Δελαγραμμάτικας