Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Οι μεταγραφές του Πορφύρα

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του συλλόγου και το Τμήμα Βόλει Γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας καλωσορίζουν στην ομάδα μας τις βολειμπολίστριες που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.
Με αλφαβητική σειρά, οι 5 αθλήτριες που εντάχθηκαν στη δύναμη της ομάδας βόλει του Πορφύρα είναι οι.
ΔΗΜΑ ΙΩΑΝΝΑ. 27 ετών. Κεντρική απο το Αιγάλεω, με πλούσια εμπειρία στα πρωταθλήματα της Α2 και της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Γεννήθηκε και μένει στο Κερατσίνι.
ΚΑΡΑΚΟΥ ΠΕΝΝΥ.22 ετών. Ακραία απο το Αιγάλεω, με παρουσία στα πρωταθλήματα της Α1 με τον Βύρωνα και της Β΄Εθνικής με την Νίκαια. Γεννήθηκε και μένει στη Νίκαια.
ΚΟΥΤΣΙΒΙΤΗ ΝΙΚΗ. 18 ετών. Ακραία απο τον Ολυμπιακό. Μέλος της πρώτης ομάδας του συλλόγου κατά τη σαιζόν 2009-2010.Ακολούθως διέκοψε την αθλητική δράση της και επανακάμπτει εφέτος. Γεννήθηκε και μένει στη Νίκαια.
ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ ΝΙΚΗ. 33 ετών. Πασαδόρος απο τον Απολλώνιο. Αρχηγός του Ολυμπιακού επί σειρά ετών, ακολούθως δε και του Απολλωνίου. Πανηγύρισε και με τις 2 ομάδες πρωταθλήματα και ανόδους απο την Α2 στην Α1. Αγωνίσθηκε στην Α1 και με τον Ολυμπιακό αλλά και με τον Απολλώνιο.Γεννήθηκε και μένει στην Καλλίπολη του Πειραιά.
ΜΟΥΣΤΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ. 27 ετών. Ακραία απο τον Ολυμπιακό. Εχει κατακτήσει πρωταθλήματα και ανόδους με τον Απολλώνιο ενώ αγωνίσθηκε με την ομάδα του Κερατσινίου σε όλες τις εθνικές κατηγορίες. Επαιξε εφέτος στην Α1 με τοιν Ολυμπιακό και κατά το παρελθόν είχε αγωνισθεί στην Α2 με το Αιγάλεω. Γεννήθηκε και μένει στο Κερατσίνι.
Και οι 5 νέες αθλήτριες μας είναι Πειραιώτισες, όπως άλλωστε, το σύνοιλο των αθλητριών της γυναικείας ομάδας, με μόλις 2 ''εξαιρέσεις'', την Λαρισινή Αρτεμις  Γκούρα που ωστόσο απο ετών κατοικεί μόνιμα στην Καλλίπολη του Πειραιά και την Καλλιθεάτισσα Αννα Μαρία Θεοχάρη η οποία, μετά απο 3 χρόνια στον Πορφύρα, είναι πιο Πειραιώτισα και απο τις Πειραιώτισες.
Στόχος της ομάδας βόλει γυναικών του Πορφύρα είναι ΜΟΝΟ η άνοδος στην Α2, για την οποία μοχθούμε και οικοδομούμε εδώ και 5 χρόνια, με επενδύσεις, επιμονή, όραμα, συνέπεια και μεθοδικότητα.
Ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία και το ειλικρινές ενδιαφέρον τις διοικήσεις των συλλόγων Ολυμπιακός ΣΦΠ, Απολλώνιος ΟΦΑ και Αιγάλεω ΑΟ καθώς πραγματικά έδειξαν εξαιρετική διάθεση απέναντι στον Πορφύρα και οι μεταγραφές των 5 αθλητριών έγιναν με την απόλυτη συνεννόηση και συναίνεση απο μέρους τους, σε εξαιρετικά φιλικό και ασφαλώς υποδειγματικό κλίμα.
Φρονούμε άλλωστε ότι ο Πορφύρας με τη στάση του αντιμετώπισε άψογα, απο την πλευρά του, αλλά και με απόλυτο σεβασμό και τα 3 αυτά σωματεία.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού ΣΦΠ Μιχάλη Κουντούρη, τον Εφορο Βόλει Γυναικών του Ολυμπιακού ΣΦΠ Νίκο Μαντούβαλο, τον Πρόεδρο του Απολλωνίου ΟΦΑ Φώτη Ρουσσόπουλο και τους αδελφούς Χαραλαμπόπουλου ( πρωτίστως δε τον Παναγιώτη ) απο τη Διοίκηση του Αιγάλεω ΑΟ για τον ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟ τρόπο με τον οποίο κινήθηκαν στις συζητήσεις τους με τον Πορφύρα.
Πάνω απο όλα ωστόσο, να πούμε ένα ''μπράβο'' στις αθλήτριες που ήλθαν κοντά μας, για την υπεύθυνη, καθαρή και αθλητική στάση τους.
Απέδειξαν, η καθεμία με τον δικό της τρόπο, ότι ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ να έλθουν στον Πορφύρα.
Και ο αθλητισμός χωρίς γούστο, μεράκι, αγάπη για τη φανέλλα και την ομάδα, διάθεση και δόσιμο ψυχής, δεν υπάρχει...
Απο την γυναικεία ομάδα του Πορφύρα, σε σχέση με πέρσι, δε θα έχουμε κοντά μας μόνο την Κωνσταντίνα Τζούλου που μετοίκησε στην Καλαμάτα ενώ απο το τέλος  Φεβρουαρίου θα είναι πάλι μαζί μας η Πόπη Χατζηκωνσταντή που έχει, μέχρι τότε, άδεια για προσωπικούς λόγους.  
Ευχόμαστε να έχουμε καλή σαιζόν και κάθε ομάδα να πετύχει τους στόχους που στην πραγματικότητα θέλει να υπηρετήσει.
Στις αθλήτριες μας, που θα φορούν την κοκκινόμαυρη φανέλλα, δίνουμε τις ευχές μας για ΥΓΕΙΑ και μακάρι να βοηθήσει ο Θεός να ανταμειφθούν για  τους κόπους που θα καταβάλλουν.
Πάνω απο όλα ΥΓΕΙΑ για όλες τις αθλήτριες ΟΛΩΝ των ομάδων.
Και καλή διασκέδαση για να μη ξεχνάμε ότι το βόλει είναι χαρά και παιχνίδι.

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ