Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Καμμία άλλη ομάδα για το ''Σαλπέας'' ;

Επειδή το  ''Σαλπέας'' είναι ένα γήπεδο ευρύχωρο, με μεγάλη εξέδρα  και τεράστιες ανέσεις αλλά και πρόσθετους βοηθητικούς χώρους, γυμναστήριο, αίθουσα αποθεραπείας, όποια ομάδα βόλει δεν έχει έδρα, μπορεί να έλθει σε εμάς.
Μετά απο τις ομάδες γυναικών του Πορφύρα, του Πειραικού και του Φοίνικα, θα παίζει, όπως μαθαίνουμε, σε αυτό, μία ακόμα ομάδα βόλει. Αυτή του Εθνικού. Στους άνδρες.
Οπότε, με τρείς ομάδες στην ίδια κατηγορία και τον Εθνικό στην Β΄ Εθνική, απλώς, το πρόβλημα που έχουμε με το γήπεδο μας γίνεται ακόμα μεγαλύτερο.
Και φυσικά δε φταίει ο αγαπητός Εθνικός,  μία πειραιώτικη ομάδα.
Το πρόβλημα προκύπτει επειδή ο Πειραιάς δεν έχει εγκαταστάσεις.
Ωστόσο, αυτή η συνύπαρξη, στενεύει ακόμα περισσότερο τα περιθώρια για σωστή και αποτελεσματική δουλειά απο την πλευρά των ομάδων μας, στο ''Σαλπέας''.
Ετσι, απλώς, θα κάνουμε όλοι ''μισή δουλειά''.
Με μία καλύτερη συνεννόηση, ίσως, κάτι μπορεί να γίνει, αλλά, πάντα με πνεύμα συνεργασίας ανάμεσα στις ομάδες της ίδιας πόλης.
Μόνο αν όλα τα ''Πειραιωτάκια΄΄είμαστε μαζί θα βρούμε άκρη.
Και κάτι ακόμα. Οχι απόλυτα άσχετο. Μπράβο  στην Ηλιούπολη ( με την οποία έχουμε δημιουργήσει, με κοινές προσπάθειες, άριστες και διόλου ανταγωνιστικές σχέσεις ), τον Πειραικό και τον Απολλώνιο που ήδη, ανοιχτά, εξέφρασαν την αντίρρηση τους για το πρωτάθλημα της Α΄ΕΣΠΕΔΑ με τις 18 ομάδες.
Το πρωτάθλημα--τζόκερ.....   

Ν.Δελ.