Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Ξεκίνημα με τους καλύτερους οιωνούς

Οι αριθμοί έχουν, συνήθως, μονοδιάστατη σημασία. Με αμφίβολες προεκτάσεις, όταν αναφερόμαστε στον αθλητισμό που είναι κατάθεση ψυχής και δεν αποτιμάται σε νούμερα...
Η ουσία είναι ότι όταν βλέπεις μέσα στο γήπεδο, πρωί Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου, 35 κοριτσάκια που είχες και πέρσι στην ομάδα σου, να κατεβαίνουν για προπόνηση, στο πρώτο κάλεσμα, σημαίνει ότι αυτά και οι γονείς ή οι οικείοι τους, καταλαβαίνουν και κυρίως αναγνωρίζουν το φιλότιμο, την εντιμότητα και την αγάπη. Προφανώς δε και την καλή δουλειά που γίνεται μέσα απο τις γραμμές.
Αν και με συγχωρέσετε να πώ ότι προσωπικά για εμένα, έχει εξίσου  μεγάλη σημασία η προσπάθεια, απο τον προπονητή και τους διοικούντες που είναι εκεί για να βοηθούν στο δικό του έργο, έξω απο τις γραμμές.
Ο αθλητισμός είναι ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.
Και τα παιδιά αυτά που έρχονται στο γήπεδο, πρέπει πρώτα απο όλα να αισθάνονται ότι τα σεβόμαστε και ενδιαφερόμαστε για αυτά. Οχι για να τα κανακεύουμε, μην τυχόν και χάσουμε τη συνδρομή, αλλά, επειδή έτσι αισθανόμαστε και με αυτές τις αρχές λειτουργεί το τμήμα βόλει γυναικών του Πορφύρα.
Καλή αρχή λοιπόν σε Μίνι και Παγκορασίδες. Θα δουλεύουν εφέτος με τον κ.Γιάννη Τσουρουγιάννη που ενδεχομένως να χρειασθεί, ως ήδη φαίνεται απο τις νέες εγγραφές, ακόμα ένα, ενδιάμεσο, τμήμα.
Για πληροφορίες για την Ακαδημία του Πορφύρα στο βόλει , μπορείτε να καλέσετε τον Γενικό Αρχηγό του τμήματος κ.Μανώλη Κελέκο στο 6945026435.
Οι προπονήσεις συνεχίζονται, σε καθημερινή βάση, απο σήμερα , στις ώρες για τις οποίες έχουν ενημερωθεί τα παιδιά.
Στην προετοιμασία της γυναικείας ομάδας, στον Αγιο Κοσμά, παίρνουν μέρος εκτός απο τις Γυναίκες και 3 Νεάνιδες όπως και 3 Κορασίδες οι οποίες εν δυνάμει ανήκουν στο σχήμα της γυναικείας ομάδας μας που αντλεί δυνάμεις και πρόσωπα απο τη δεξαμενή της Ακαδημίας μας.
Καλή σαιζόν σε όλες και όλους.
Κατ΄εξαίρεση σήμερα, λόγω της υψηλής θερμοκρασίας, τα Μίνι θα γυμνασθούν στις 11 π.μ. και οι Παγκορασίδες στις 12.30 μ.μ.

Ν.Δελ.