Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Πρωτοβουλία του Πορφύρα για τα βιβλία

Επειτα απο επικοινωνία που είχαμε με την αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου Παιδείας, πήραμε τη διαβεβαίωση ότι στην εφετινή σχολική σαιζόν 2011-2012 θα ισχύσουν τα ίδια με πέρσι σχολικά βιβλία για το Δημοτικό.
Συνεπώς, παρακαλούμε τους γονείς των αθλητριών μας που είναι ενταγμένες στα τμήματα Μίνι και Παγκορασίδων τιου βόλει του Πορφύρα όπως το Σάββατο και την Κυριακή, στις προπονήσεις στο γήπεδο μας, ενημερώσουν τον Γενικό Αρχηγό του τμήματος κ.Μανώλη Κελέκο και τον προπονητή τους κ.Γιάννη Τσουρουγιάννη, σε ποιά τάξη του Δημοτικού θα πάνε εφέτος τα κορίτσια τους και αν έχουν κρατήσει τα βιβλία της περσινής χρονιάς και αν ναι , ποιά απο αυτά.
Επίσης, απο τους γονείς θέλουμε να μας πούν αν επιθυμούν να πάρουν χρησιμοποιημένα βιβλία απο συναθλήτριες των παιδιών τους.
Με τη συναίνεση και συνεργασία των γονιών, μπορούμε να μαζέψουμε στο γήπεδο τα βιβλία απο τα κορίτσια της Ακαδημίας μας και να τα δώσουμε σε άλλα κορίτσια της ομάδας μας, στα ίδια τμήματα.
Ουσιαστικά, δηλαδή, το ένα παιδάκι θα τροφοδοτήσει το άλλο, με κάτι που σήμερα δε χρειάζεται, τουλάχιστον όχι άμεσα.
Οποιοι απο τους γονείς επιθυμούν να ανταποκριθούν σε αυτή τη διαδικασία την οποία θα συντονίσει το τμήμα μας, παρακαλούμε να το γνωστοποιήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο ή, το αργότερο, κατά το επόμενο  Σαββατοκύριακο, όταν πλέον θα έχουν  γυρίσει απο τον παππού και την γιαγιά και τα τελευταία κοριτσάκια μας.
Η αλληλοδιανομή των βιβλίων θα γίνει με ευθύνη του τμήματος μας και εθελοντών γονιών την βοήθεια των οποίων, ευτυχώς, έχουμε πάντα.


ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ