Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Συνάντηση σε άριστο κλίμα

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο ''Σαλπέας'' , το γήπεδο μας, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των τμημάτων βόλει γυναικών Πειραικού, Πορφύρα και Φοίνικα, επιβεβαιώθηκε η ειλικρινής διάθεση απόλυτης συνεργασίας, με σεβασμό στην κάθε αθλητική οντότητα και με πνεύμα κατανόησης.
Συζητήθηκε το πρόγραμμα προπονήσεων, συμφωνήθηκε η απο κοινού διοργάνωση τουρνουά, στο ξεκίνημα του Οκτωβρίου με τη συμμετοχή Πορφύρα, Πειραικού, Φοίνικα και ακόμα μίας ομάδας ( ξεκίνησαν ήδη επαφές με συλλόγους απο την ΕΣΠΑΑΑ αλλά και απο εθνικές κατηγορίες).
Παράλληλα, υπήρξε, χρήσιμη επαφή με εκπρόσωπο του Εθνικού Πειραιώς, που μετέχει στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής ανδρών στο βόλει και θα δίδει τους εντός έδρας αγώνες του στο ''Σαλπέας''.
Καλωσορίζουμε τον ιστορικό και πάντα αγαπητό Εθνικό, απο τον οποίο βεβαίως περιμένουμε ότι θα επιδείξει, ως δηλώθηκε αρμοδίως, πνεύμα συνεργασίας με τον Φοίνικα, τον Πορφύρα και τον Πειραικό αν και η σειρά είναι τυχαία καθώς και οι τρείς ομάδες ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ, έχουμε κοινά προβλήματα και προστατεύουμε την ύπαρξη μας, χωρίς ωστόσο να έχουμε διάθεση να βρισκόμαστε προ εκπλήξεων και αιφνιδιασμών.
Με τη συνεννόηση όλα γίνονται και λύνονται.
Καλή σαιζόν και στις 4 πειραιώτικες ομάδες βόλει που θα συνωστίζονται στο ''Σαλπέας''  και ΥΓΕΙΑ για τις αθλήτριες και τους αθλητές τους.


Ν.Δελαγραμμάτικας