Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

'' ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΜΠΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΒΟΛΕΙ''

Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ κ.Μαυρομμάτης, με δηλώσεις που έκανε στο volleynews.gr αναφέρεται στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στο βόλει, δείχνοντας ότι είναι αποφασισμένος να παλέψει ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση που επικρατεί στο άθλημα.
Τα κατά την άποψη μας κυριότερα αποσπάσματα απο όσα είπε ο Πρόεδρος, είναι τα εξής
' Δεν αποκλείεται να γίνει Γενική Συνέλευση των σωματείων. Είναι κάτι που το σκέφτομαι σοβαρά. Θα το αξιολογήσουμε μετά τις εξελίξεις των επόμενων ημερών και ειδικά εάν πρέπει να αποφασίσουμε σημαντικές περικοπές. Η επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ έχει οριστεί για τις 8-9 Οκτωβρίου. Μέχρι τότε θα αποφασίζει η Εκτελεστική Επιτροπή. Είμαστε σε συνεχή επαφή με όλα τα μέλη του ΔΣ, τις Ενώσεις και τις Τοπικές Επιτροπές. Δε θέλω να σκέφτομαι ότι είναι  πιθανό να μπει οριστικό λουκέτο στο άθλημα. Δε  θέλω να σκέφτομαι τέτοιο σενάριο. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Είμαι στην ηγεσία της ΕΟΠΕ για να βγάλω το άθλημα από την κρίση. Οι συγκυρίες είναι αρνητικές. Το κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον στο οποίο κινούμαστε καταρρέει, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να κρατήσουμε ζωντανό το άθλημα. Περνάμε δύσκολες καταστάσεις ως άθλημα και ως χώρα. Βιώνουμε την κρίση ο καθένας ξεχωριστά. Όταν θα έρθει η στιγμή να παραδώσω το άθλημα θα το έχω φτάσει εκεί που θέλω και εκεί που ονειρεύομαι».
Αποφασίσαμε την αναστολή των πρωταθλημάτων σε αυτή τη χρονική στιγμή για να προλάβουμε την έναρξη των πρωταθλημάτων Μακεδονίας, ΕΠΕΣΘ και ΕΣΠΑΑΑ. Πρέπει να επανεκτιμήσουμε την κατάσταση. Θα πρέπει να αλλάξουμε άμεσα όλο τον αγωνιστικό προγραμματισμό. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Οι δαπάνες δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερες από τα έξοδα. Θα ενημερωθούν όλοι οι παράγοντες. Μπορεί να γκρεμίζονται τα πάντα γύρω μας αλλά πρέπει να αντέξουμε και να σώσουμε το σπίτι μας και το άθλημα μας. Περνάμε και θα περάσουμε δύσκολα αλλά έχουμε υποχρέωση να σταθούμε όρθιοι. Δεν πρέπει να τα παρατήσουμε και πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Μπροστά σε αυτή την λαίλαπα δεν υπάρχουν διαφορές. Πρέπει να δείξουμε τη δύναμη μας και την αντοχή μας και κυρίως να μείνουμε ο ένας δίπλα στον άλλον».
Σε αυτό το μήκος κύματος είναι, όπως γνωρίζετε, οι αναρτήσεις μας σε αυτό το μπλογκ.
Πολύ απλά επειδή έτσι έχει ζυμωθεί και η ίδια η ομάδα μας και γιατί έτσι είναι η ζωή όλων όσοι δεν γεννήθηκαν με τα προβλήματα τους να έχουν λυθεί  απο άλλους.
Απλώς, κάτι μου λέει ότι στο τέλος, όπως συμβαίνει και με αρκετά απο τα φοροεισπρακτικά μέτρα της κυβέρνησης, τον λογαριασμό θα τον πληρώσουν οι συνηθισμένοι......


Ν.Δελ.