Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Κράμερ εναντίον Κράμερ....

Τα παιδιά μας στο τμήμα βόλει γυναικών του Πορφύρα, ευτυχώς, είναι μικρά ακόμα για να έχουν ακούσει την ταινία ''Κράμερ εναντίον Κράμερ''.
Σε μία άλλη εκδοχή της, πάντως, αυτή η ταινία θα μεταφερθεί στην οθόνη του ''Σαλπέας''.
Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου, στο γήπεδο μας, θα γίνουν αγώνες 3 εναντίον, ανάμεσα σε κορίτσια απο τα Προμίνι και τα Μίνι και στους...γονείς τους.
Θα σχηματισθούν ομάδες και θα παίξουν με διαιτητές τον κ.Γιάννη και τον κ.Μανώλη.
Περιμένουμε να γνωστοποιηθούν στον κ. Κώστα Αποστόλου, στον κ.Παναγιώτη Τριανταφύλλου και στον κ.Μανώλη Κελέκο τα ονόματα των μπαμπάδων και των μαμάδων που θα πάρουν μέρος στο εσωτερικό τουρνουά του βόλει του Πορφύρα.
Απαραίτητη προυπόθεση είναι να έχουν φόρμα και αθλητικά παπούτσια.
Και επειδή, ήδη, μία ...μαμά που δεν έχει κόρη στα Μίνι αλλά ασχολείται με το τμήμα, με ρώτησε πως ακριβώς θα παιχθεί το τουρνουά, διευκρινίζω :
Απο τη μία πλευρά θα είναι τα κορίτσια των Μίνι και Προμίνι και απο την άλλη οι μπαμπάδες ή οι μαμάδες ή ακόμα και μικτές ομάδες γονιών.
Τα παιδιά θα αντιμετωπίζουν τους γονείς τους, με ....στημένη κλήρωση.
Και μετά απο το τέλος του τουρνουά, θα βάλουμε ...κάμερα στα σπίτια για να ακούμε τις...παρατηρήσεις των κοριτσιών στον μπαμπά που επιμένει να δείχνει τη μανσέτα και στη μαμά που λέει : '' Μαριγούλα μου, γιατί δεν έκανες καλό σερβίς ;..."'....
Καλή διασκέδαση σε όλες και όλους μας....


Ν.Δελαγραμμάτικας