Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

AEGEAN SPEED νίκη για τον Πορφύρα στην πρεμιέρα

Με τον αέρα.την αύρα , την ταχύτητα, την αξιοπιστία  και τη σταθερότητα της χορηγού μας εταιρείας  AEGEAN SPEED LINES, η ομάδα βόλει  γυναικών του Πορφύρα πέρασε νικηφόρα με 3-0 σετ  απο τις Σιταποθήκες όπου νίκησε  τον νεοφώτιστο αλλά άκρως επικίνδυνο Αρη Αμφιάλης.
Η ομάδα μας ήταν σοβαρή, προσεκτική και είχε ρυθμό, κυρίως μετά το πρώτο σετ προσαρμογής στο νέο πρωτάθλημα.
Τα κορίτσια πήγαν αρκετά καλά και πήραμε σπίτι τους 3 βαθμούς.
Καλορίζικες για την Νίκη Μανωλάκου, την Τζο Δήμα, την Πέννυ Καράκου και την Νίκη Κουτσιβίτη στο ντεμπούτο τους με τον Πορφύρα μας σε επίσημο παιχνίδι.
Δείχνουν ήδη ότι εντάχθηκαν στην ομάδα μας, σα να είναι δικά μας παιδιά.
Κοντά μας και η αρχηγός μας Στέλλα Μουστάκη η οποία πανηγύρισε τη νίκη μαζί με τις συναθλήτριες της. Η Στέλλα ίσως στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της καθώς έχει μία ευκαιρία να βιώσει την αγάπη της νέας ομάδας της και κυρίως των συναθλητριών της. Την αξίζει άλλωστε. Είναι, ήδη, κομμάτι του Πορφύρα.
Προσωπικές αναφορές και περιγραφές αγώνα, δε θα κάνουμε εύκολα.
Ο σκοπός μας είναι να προβάλλουμε την ομάδα μας και όχι να διεκδικούμε δάφνες γνώσης του αντικειμένου.
Εξάλλου, πάνω απο όλα, μετρά το σύνολο και σε αυτό εντάσσονται τα άτομα.
Η έννοια της ΟΜΑΔΑΣ είναι η πιο σημαντική.
Μία, μικρή, εξαίρεση να μας επιτρέψουν τα άλλα παιδιά να κάνουμε μόνο για την Μίνα που ήλθε στο γήπεδο αν και άρρωστη γιατί, απλώς, δεν ήθελε να λείψει απο την γιορτή.
Ποδαρικό με το δεξί και για τον προπονητή μας Κωνσταντίνο Γκούντα. Δουλεύει καλά. Μακάρι να δεί τη δικαίωση και για τους δικούς του κόπους.
Δυό λόγια για τον Αρη Αμφιάλης. Μας άρεσε ΠΟΛΥ το κλίμα που έχει, η καλή διάθεση των αθλητριών του και η συνοχή που δείχνει ότι έχει.
Μακάρι να μείνει στην κατηγορία γιατί απο αυτή την ομάδα και τη θετική ενέργεια που εκπέμπει, το βόλει στην ΕΣΠΕΔΑ έχει να κερδίσει πολλά. Καλή ομάδα, καλή παρέα, ωραία εικόνα.
Τα σετ ήταν 17-25, 11-25 και 14-25.
Ευχαριστούμε τον πρώην προπονητή μας Γιάννη Μπογιατζόγλου που ήλθε για να μας δεί.
Εβαλε το δικό του λιθαράκι σε αυτή την ομάδα. Δεν το ξεχνάμε.
Αριστη η διαιτησία του κ. Κατσούλη και της κας Πάτση.
Σωστή η σημειωτής κα Σαράφογλου.
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ( Γκούντας ) Γρηγορίου, Τσαπούρη, Δήμα, Καράκου, Γκούρα, Μπαλλή, Θεοχάρη, Μανωλάκου, Χαλβατζή, Κουτσιβίτη, Δελαγραμμάτικα, Χατζηπέτρου.
ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ( Ευθυμιάδου)  Μπεγνή, Αγγελάκη, Βογιατζή, Κιοσπέ, Διόγου, Αναστασίου, Τσαβδάρογλου, Μαρτίν, Γιαννοπούλου, Αποίκου, Μοναστηριώτη Σ , Μοναστηριώτη Ε.