Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Καταπληκτικά πρωταθλήματα....

Πολύ όμορφα πρωταθλήματα γίνονται τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, στην πρώτη τοπική κατηγορία.
Αποδεικνύεται πόσο σημαντική ήταν η σοφή αποδοχή απο την ΚΕΠ\ΕΟΠΕ της πρότασης του Πορφύρα για μία δεύτερη ευκαιρία για τις δευτεραθλήτριες ομάδες στις τέσσερις μεγαλύτερες τοπικές Ενώσεις, Πειραιά, Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πελοποννήσου.
Ολες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί  και όλες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους με ανατροπές και εντυπωσιακές προσπάθειες.
Στην Αθήνα προηγείται το Κορωπί και ακολουθούν Παλλήνη, Χαλάνδρι ( με την πρώην αθλήτρια μας Μαρία Χάσκου) , Αστέρας Αγίου Δημητρίου, Νίκη Αμαρουσίου ( με την άλλοτε αρχηγό μας Αγγελική Λιούκα ), Παπάγου ( με την αθλήτρια μας Ισμήνη Γαλίγαλη την οποία έχουμε δώσει με υποσχετική). Και οι 4 ομάδες διεκδικούν 3 θέσεις συμμετοχής στα πλαίυ οφφ  όπου νομίζουμε ότι το Κορωπί θα είναι σίγουρα.
Στη Θεσσαλονίκη, ο Εαρινός Βότση δεν έχει ανταποκριθεί απόλυτα στις προσδοκίες και το προβάδισμα έχει ο Αιας Ευόσμου τον οποίο ακολουθούν Εαρινός, ΧΑΝΘ και ΒΑΟ με τον Λαγκαδά να προσπαθεί να μπεί στην τετράδα.
Και στην Αθήνα αλλά και στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν πλαίυ οφφ.
Στον Πειραιά πρωτοτυπούμε.
Χωρίς καν να μπεί θέμα προς τα σωματεία για τα πλαίυ οφφ, κρίθηκε ότι θα πρέπει να αναδειχθεί πρωταθλήτρια και δευτεραθλήτρια ομάδα απο την κανονική περίοδο.
Ετσι, χάνουμε την ευκαιρία να μαζέψουμε κόσμο στο γήπεδο σε ανθρώπινες ώρες και ημέρες και να διαφημίσουμε το πρωτάθλημα και τις ομάδες μας και εντέλει δημιουργούμε διαφορετικές προυποθέσεις συμμετοχής  σε μία κοινή διαδικασία, αυτή των μπαράζ ανόδου ανάμεσα στις δευτεραθλήτριες.
Νομίζουμε, ωστόσο, ότι θα γίνει πολύ σημαντικό πρωτάθλημα και στην ΕΣΠΕΔΑ.Και θα το δείτε.