Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Πορφύρας Vs μιζέρια σημειώστε 1

Την καλύτερη διέξοδο βρήκαν σήμερα γονείς και παιδιά των τμημάτων Μίνι και Προμίνι του βόλει γυναικών του Πορφύρα, στο τουρνουά με αγώνες 3Χ3 που οργανώθηκε απο το τμήμα μας 
Αρεσε αυτή η πρωτοβουλία και μάλιστα πολύ.
Ολοι όσοι πήραν μέρος, πέρασαν όμορφα, ξέφυγαν απο τη μιζέρια που εκπέμπει η κοινωνία μας με όλα όσα γίνονται και με όλα όσα προετοιμάζουν για εμάς χωρίς εμάς και αν μη τι άλλο, αξιοποίησαν άριστα την ευκαιρία που τους δόθηκε ώστε να περάσουν 3 χαλαρές ώρες.
Μπράβο στους εφόρους των Μίνι και Προμίνι Παναγιώτη Τριανταφύλλου και Κώστα Αποστόλου οι οποίοι βοήθησαν πολύ ώστε να διοργανωθεί το τουρνουά, μαζί με τον προπονητή των δύο τμημάτων Γιάννη Τσουρουγιάννη.
Πήραν μέρος 16 ομάδες απο τα Μίνι και τα Προμίνι όπως και  6 ομάδες απο γονείς αθλητριών μας, με 16 μπαμπάδες και 2 μαμάδες.
Θα το ξανακάνουμε, ωστόσο, ήδη ετοιμάζουμε την επόμενη δράση του τμήματος.
Πρώτα απο όλα, ανεξάρτητα απο τις βλέψεις και τα όνειρα μας για το βόλει του Πορφύρα, μας ενδιαφέρει να μη χαθεί η ΨΥΧΗ του τμήματος και το ΝΟΗΜΑ της ύπαρξης του.
Ωστε να ζήσει για πολλά ακόμα χρόνια, παράγοντας και προσφέροντας σε αμοιβαίες δράσεις.
Ολοκληρώθηκε παράλληλα και ο Διαγωνισμός Ζωγραφικής των Μίνι και Προμίνι και αύριο θα κριθούν τα έργα των παιδιών και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.

Ν.Δελ.

Υ.Γ.
Κουίζ. Ποιά μαμά γκρίνιαξε άραγε πιο πολύ απο όλες επειδή άργησαν να γυρίσουν μπαμπάς και κόρη απο το γήπεδο ;
Και ποιά ΔΕΝ είπε, ''εσύ είσαι πιο μωρό και απο την κόρη σου ''....