Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Το εύκολο το ξέρουμε, το δύσκολο θα κάνουμε...

Απο τις 29 Αυγούστου, οπότε ξεκίνησε η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλει του Πορφύρα, προπονητής, αθλήτριες και όσοι έχουν προσπαθούν να βοηθήσουν το έργο τους, κοπιάζουν σε καθημερινή βάση.
Στο ματς με τον Φοίνικα, ανεξάρτητα απο τις ιδιαιτερότητες που αυτό έχει, πρέπει να δείξουμε όλοι ότι έχουμε αφήσει πίσω την ήττα στην Ηλιούπολη.
Οχι γιατί ''και οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα''. Αυτή, είναι μία ηττοπαθής και πεσιμιστική προσέγγιση. Με τέτοια λογική, δεν παίρνεις πρωτάθλημα και άνοδο.
Αφήνουμε πίσω την ήττα μας και είμαστε δίπλα στα κορίτσια, όπως θα θέλαμε να κάνουν και όσοι και όσες μπορούν να έλθουν απόψε στο ''Σαλπέας'' για να δούν τον αγώνα με τον Φοίνικα.
Χρειάζεται συμπαράσταση στην ομάδα μας, να μείνουμε όπως είμαστε και να πηγαίνουμε παιχνίδι---παιχνίδι μέχρι την επίτευξη του τελικού στόχου μας.
Πρώτα απο όλα, επειδή όλες οι αθλήτριες μας όπως και ο προπονητής μας πόνεσαν για την ήττα στην Ηλιούπολη, καλό θα είναι να προσπαθήσουμε με ένα ζεστό χειροκρότημα να αναγνωρίσουμε ότι τιμούν τη φανέλα και το σήμα του Πορφύρα.
Αυτό που έχουμε πετύχει και μας το αναγνωρίζουν όλοι είναι ότι έχουμε αντοχή και υπομονή και ότι ξεπερνάμε τις δυσκολίες και την πίκρα με τη λογική που λειτουργεί μία οικογένεια, με μία αγκαλιά για όλα τα μέλη της....
Αν, άλλωστε, δε σκέπτεσαι έτσι, δεν έχει νόημα ή γούστο να τρέχεις και να ταλαιπωρείσαι.

Ν.Δελ.