Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Η σημασία στη λεπτομέρεια....

Να που είδαμε την ομάδα μας να κάνει ανατροπές, να δείχνει χαρακτήρα γυρίζοντας σκορ και να παίρνει τη νίκη.
Αυτές οι επιτυχίες είναι και οι πιο όμορφες. Επειδή φτιάχνουν φανέλα και μέταλο ομάδας.
Και οι Κορασίδες του Πορφύρα είναι σε καλό δρόμο.
Παρά τις απουσίες που είχαμε και αυτή τη φορά, απο απρόοπτα προβλήματα, νικήσαμε με 3-0 σετ το Μοσχάτο στο ''Σαλπέας''.
Στο πρώτο σετ χάναμε με 18-12, ωστόσο, νικήσαμε με 25-23. Στο δεύτερο σετ επικρατήσαμε με 25-16 και στο τρίτο πηγαίναμε πόντο--πόντο, αλλά, με έξυπνες λύσεις στο τέλος πήραμε τη νίκη με 25-23 και 3-0 σετ.
Το παιχνίδι ήταν πολύ όμορφο, το Μοσχάτο εξαιρετική ομάδα, με αθλητικές αρχές, ο Πορφύρας ποιοτικός, κινητικός και με ποικιλία επιλογών.
Ωραίο ματς.
Με ορισμένες φάσεις απο αυτές που δεν βλέπεις σε πρωτάθλημα γυναικών, με μονά μπλοκ, καρφώματα με την μπάλλα να ''σκάει'' κάτω, άμυνες για χειροκρότημα, σερβίς--ξυράφια.Και απο τις δύο πλευρές.
Κάναμε λιγότερα λάθη στα τελειώματα των επιθέσεων και πήραμε τη νίκη.
Ευχαριστηθήκαμε, έτσι και αλλιώς, ένα απόγευμα που μας βοήθησε να ξεχασθούμε.
Μία μόνο προσωπική αναφορά. Στην Πέννυ Παπαδήμα. Μετά απο ορισμένα προβλήματα με τραυματισμούς και κρυολογήματα, γύρισε, έπαιξε, βοήθησε πολύ. Και έλαμπε στο τέλος του αγώνα. Σιδερένια μικρή....
Καλή η διαιτησία του κ.Μόσιαλου και της κας Θεοδωρίδου.
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( προπονητής Κωνσταντίνος Γκούντας ) Τσιραντωνάκη, Λιάρου, Α.Πρίφτη, Ε.Πρίφτη, Παλημέρη, Τσαβαρή, Παπαδήμα, Μιγκελέεβα.
ΜΟΣΧΑΤΟ ( προπονήτρια Αθηνά Διονάτου) Παυλίδου, Σουβατζηλάκη, Μπαρτζιώτη,  Γκίκα, Χατζίνα, Πέππα, Μαγουλιάνου, Σαββίδη, Ππαγεωργίου, Ραπανάκη--Μαρουδίτση.