Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Καλή Χρονιά !

Με θετικές σκέψεις και διάθεση να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλον, χωρίς μιζέρια αλλά και δίχως υπερβολές, μπήκαμε στο 2012.
Καλή χρονιά σε όλες και όλους.
Τα τμήματα του βόλει του Πορφύρα επιστρέφουν  απο αύριο στις προπονήσεις, ήδη, ωστόσο έχουμε ανταλλάξει ευχές με αρκετές και αρκετούς.
Ενα μικρό ατύχημα που είχε στην πλατεία Κοραή η αθλήτρια μας των Παγκορασίδων Κατερίνα Ζαννή, θα την κρατήσει εκτός προπονήσεων για 15 ημέρες. Περαστικά της, αλλά, δεν έχουμε αμφιβολία ότι το διάστημα αυτό θα κυλήσει γρήγορα για ένα παιδί που έχει μάθει απο τον πατέρα της να αγαπά τον αθλητισμό και την ομάδα της και είναι γέννημα--θρέμμα της   γειτονιάς μας, της Φρεαττύδας.
Σε καλό στάδιο είναι η αποθεραπεία της Νικολέτας Παυλίδου απο το διάστρεμμα στον αστράγαλο ενώ δεν υπάρχουν προβλήματα για την γυναικεία ομάδα μας.
Ψυχραιμία και χαμόγελο γιατί η κρίση στον οργανισμό μας απο τη ψυχική φθορά είναι πολύ μεγαλύτερη απο την κρίση ( ;) στην καθημερινότητα και τη ζημιά στην τσέπη μας....
Πολλοί περισσότεροι, σε σχέση με όσους θα σβήσουν απο τη φτώχεια, θα πεθάνουν απο καρκίνο, καρδιά και εγκεφαλικά απο το άγχος αν δεν ηρεμήσουμε όλοι μας.
Προσοχή στους εαυτούς μας γιατί έχουμε παιδιά και όσοι και όσες δεν έχουν, θα αποκτήσουν.
Και όχι τίποτα άλλο, αλλά, το Τζάννειο έχει πολλά άδεια κρεββάτια και οι αναντικατάστατοι και αλάθητοι, έχουν βρεί τον δικό τους χώρο στο Σχιστό....

Ν.Δελ.