Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Οι κληρώσεις για τις υποδομές μας, τα νέα για τις Παγκορασίδες

Πριν απο λίγο, ολοκληρώθηκαν στα γραφεία της ΕΣΠΕΔΑ, στο Μοσχάτο οι κληρώσεις για τη δεύτερη φάση σε Κορασίδες και Νεάνιδες.
Οι Νεάνιδες μας θα αγωνισθούν για τις θέσεις απο 5 έως και 12, σε αγώνες ενός γύρου, με αντιπάλους τις ομάδες Θρίαμβος, Ευρυάλη, Αρτεμις Κορυδαλλού, Αμιλλα, Πειραικός Σύνδεσμος, Αιγάλεω, Ηλιούπολη.
Οι Κορασίδες μας θα συνεχίσουν στη δεύτερη φάση, στους αγώνες κατάταξης.
Στην κλήρωση που έγινε, για την ομάδα που θα προκρινόταν απο όσες τερμάτισαν τέταρτες στους Ομίλους όπου μετείχαν, δε στάθηκε τυχερός ο Πορφύρας που έτσι δεν έχει το περιθώριο να διεκδικήσει την πρόκριση του στην τετράδα του φάιναλ φορ της ΕΣΠΕΔΑ.  Τυχερή  ήταν στην κλήρωση η Αρτεμις Κορυδαλλού.
Στον Ομιλο κατάταξης, θα αγωνισθεί ο Πορφύρας με ΑΣ Ηλιούπολη, Αγίους Αναργύρους, Μελά, Φοίνικα και μία απο τις ομάδες Ρέντη ή Αμιλλα.
Σε ότι αφορά τις Παγκορασίδες και το πρωτάθλημα τους, για το οποίο δεν έχει γίνει, ακόμα, η κλήρωση,  έγινε ιδιαίτερη και εκτενής αναφορά.
Το τμήμα βόλει γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας εκπροσώπησε στο σύνολο της διαδικασίας--και για τα τρία τμήματα---ο Αγγελος Ζαννής, έφορος των Παγκορασίδων μας, ο οποίος δεν παρέστη απλώς, αλλά, παρουσίασε  και τις προτάσεις--απόψεις του για τις διοργανώσεις των υποδομών.
Ολες οι ομάδες συμφώνησαν, στη συζήτηση για τις Παγκορασίδες, ότι θα πρέπει να καταστεί σαφές προς την ΕΟΠΕ, ότι οφείλει να τηρήσει τα υπεσχημένα απο την αρχή της περιόδου, για την απο μέρους της κάλυψη των εξόδων διαιτησίας σε ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.
Απο την πλευρά τους, οι ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ νοιάζονται για τις Παγκορασίδες τους και δε θα τις αφήσουν στο έλεος του Θεού, αλλά, περιμένουν να υπάρξει συνέπεια σε ότι είχε ανακοινωθεί απο την Ομοσπονδία.
Οι ομάδες της Ενωσης μας είμαστε ΜΑΖΙ με την Διοίκηση της ΕΣΠΕΔΑ και είναι σημαντικό ότι στην αποψινή συγκέντρωση, επιδείχθηκε πνεύμα υψηλού επιπέδου.