Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Οι πόρτες πρέπει να είναι ανοικτές

Επειδή δημιουργήθηκε, όχι απο την ομάδα μας, ήδη δύο φορές, θέμα στις προπονήσεις στο Γυμνάσιο, σε ότι αφορά την παρουσία ή όχι γονιών στη διάρκεια τους, εκπρόσωπος του τμήματος συζήτησε το θέμα και θα επανέλθει αρμοδίως, με τη θέση μας που είναι ξεκάθαρη και απόλυτα σαφής.
Εμείς θέλουμε --και αυτό είπαμε--να είναι οι γονείς στις προπονήσεις, αρκεί, φυσικά, να μην παρεμβαίνουν.
Τέτοιου είδους ζητήματα δεν έχουμε βεβαίως στον Πορφύρα και όταν παρουσιάσθηκαν, στην αρχή της σαιζόν, αντιμετωπίσθηκαν με καλή διάθεση και τακτοποιήθηκαν.
Ισα--ίσα μάλιστα που, επειδή πρόκειται για κορίτσια, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να είναι ΠΑΝΤΑ μία μητέρα στο γήπεδο ή στο Γυμνάσιο, ώστε να δίνει λύσεις αν κάτι χρειασθεί και να μην παραστεί ανάγκη  να έλθουν σε δύσκολη θέση και επακόλουθα να μην μπορούν να βοηθήσουν, προπονητής, έφορος και τυχόν άλλοι μπαμπάδες που θα είναι εκεί.
Αλλωστε, δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα και τα παιδιά χαίρονται να έχουν δίπλα τους, τους γονείς τους, αρκεί φυσικά να μην αισθάνονται ότι δίνουν εξετάσεις σε εκείνους.
Η προπόνηση έχει ένα δάσκαλο, τον προπονητή και αυτός αρκεί.
Βέβαια, επειδή όλοι οι μπαμπάδες είμαστε...ίδιοι, όλα τα χρόνια, εμείς...ζαλίζουμε τις ...κόρες μας.
Οι μαμάδες είναι η ήρεμη δύναμη και η παρουσία τους  ΛΥΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.Στο γήπεδο τουλάχιστον....
Για να έχουμε όλοι μας το κεφάλι μας ήσυχο, οι 2-3 μαμάδες που πηγαίνουν στην προπόνηση, είναι καλό να είναι, διακριτικά όπως μέχρι τώρα, κοντά στα κορίτσια μας.....

Ν.Δελ.