Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Πως πάμε στο Καματερό για το αυριανό τουρνουά

Επειδή υπάρχουν γονείς που θέλουν να πάνε με τα δικά τους αυτοκίνητα αύριο στο Καματερό για το τουρνουά με τα Μίνι του Ατταλου, δίνουμε οδηγίες για τη μετακίνηση όσων δεν επιλέξουν να είναι στις 11.45 το πρωί της Κυριακής στο ''Σαλπέας'', με τη διευκρίνιση ότι πρέπει να φροντίσουν ώστε να βρίσκονται στο γήπεδο του Καματερού στις 12.30 μ.μ.
Λοιπόν, θα παίξουμε στο κλειστό γήπεδο στο 1ο Λύκειο Καματερού, απο τις 1 μ.μ. μέχρι τις 3 μ.μ.
Το Λύκειο αυτό βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αθανασίου Διάκου και Ελλης.
Υπάρχει χώρος για πάρκινγκ αλλά και μεγάλο προαύλιο για τους γονείς, όσο θα περιμένουν για να αρχίσουν τα παιχνίδια.
Μέσα στο γήπεδο υπάρχουν θέσεις για να καθήσουν οι γονείς αλλά και εξώστης αν θέλουν να μείνουν όρθιοι και να έχουν πανοραμική άποψη των αγώνων.
Στο 1ο Λύκειο Καματερού πάμε ακολουθώντας την λεωφόρο Χασιάς, όπου θα μπούμε απο την Εθνική οδό, μέσω Αγίων Αναργύρων.
Μόλις φθάσουμε  στο ύψος της οδού Ναυαρίνου ή της οδού Επτανήσου, που θα τις έχουμε στο αριστερό μας χέρι, απέναντι ακριβώς υπάρχουν κάθετοι οδοί, στα όρια του Ιλιου με το Καματερό, στο πάρκο Τρίτση.
Ακολουθούμε την ταμπέλα που μας στέλνει στο Εθνικό Ιδρυμα Αποκατάστασης Αναπήρων και στο Ιδρυμα Θεοτόκος.
Το σχολικό συγκρότημα όπου βρίσκεται το κλειστό γήπεδο και το 1ο Λύκειο, είναι αμέσως μετά απο το Ιδρυμα Θεοτόκος και την οδό Ελευθερίας που περνά απο μπροστά του.
Είναι εύκολη η πρόσβαση απο τον Πειραιά καθώς άλλωστε ουσιαστικά πάμε στο Ιλιο και όχι στο Καματερό καθώς το σχολικό συγκρότημα είναι ...μισό στο Καματερό και το άλλο μισό στο Ιλιο.
Καλό θα είναι να ενθαρρύνουμε τα παιδιά για να πάνε, γιατί στο τέλος της ημέρας, αυτά θα τους μείνουν.
Η χαρά του παιχνιδιού με άλλες ομάδες, με ωραίους μάλιστα ανθρώπους, καθώς η Αμιλλα έχει χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στο στυλ και την κουλτούρα του Πορφύρα.
Δεν πάμε τυχαία στο Καματερό, επειδή, απλώς μας κάλεσαν και γενικά σε τέτοια τουρνουά, πουθενά δε συμμετέχουμε, επειδή έτσι έτυχε.