Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Μία ακόμα νίκη για τον Πορφύρα

Με νίκη ξεκίνησε τους αγώνες κατάταξης η ομάδα Κορασίδων του Πορφύρα καθώς επικράτησε στην Ηλιούπολη με 3-1 σετ, του ΑΣ Ηλιούπολης.
Πολύ καλή και πάνω απο όλα ΦΙΛΟΔΟΞΗ εμφάνιση για την ομάδα μας που αποκτά πια το μέταλλο της νικήτριας και την αυτοπεποίθηση με την οποία έρχονται οι νίκες, όπου και αν παίζει, όσο καλός και αν είναι ο αντίπαλος.
Και να σκεφθεί κανείς ότι αγωνισθήκαμε με ελλείψεις, καθώς απουσίασαν παιδιά λόγω φροντιστηρίων, άλλων σχολικών υποχρεώσεων και τραυματισμών.

Το πιο ευχάριστο απο  όλα ;
Οποιο κι αν είναι το σχήμα, όποια κι αν είναι τα πρόσωπα, υπάρχει ρυθμός και δε λείπει η συνέχεια.
Με χίλιες προσπάθειες και μεγάλη υπομονή, είναι φανερό ότι ο Πορφύρας μας αλλάζει επίπεδο στο βόλει γυναικών, απο την βάση έως την κορυφή του, παντού ΜΟΝΟ με Πειραιώτισες και στις υποδομές μας σχεδόν αποκλειστικά με παιδιά απο την Ακαδημία μας ( με μία μόνο εξαίρεση, που ήδη έχει γίνει ένα με τον Πορφύρα )..
Και κάτι ακόμα. Δικαίωση υπάρχει και για την προσπάθεια αλλά και για την υπομονή.
Μπράβο και στην Ολγα Δημητρίου  και στην Βαλέρια Μιγκελέεβα, για τις οποίες η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έχουμε γράψει μία καλή κουβέντα, αλλά, σήμερα μας το επέβαλλαν, με τη συνολική στάση και απόδοση τους.
Tα σετ ήταν 17-25, 25-19, 14-25 και 12-25.
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( προπονητής Γκούντας ) Α.Πρίφτη, Δημητρίου, Τσαβαρή, Τσιραντωνάκη, Θαλασσινού, Παλημέρη, Μιγκελέεβα.