Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Ειδήσεις που ενδιαφέρουν....

Συγκεντρώσαμε μερικές ειδήσεις, που πιστεύουμε ότι ενδιαφέρουν και σας τις παρουσιάζουμε
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ το Σαββατοκύριακο η τελική φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ στις Νεάνιδες.Θα γίνει στο ''Μελίνα Μερκούρη'' στο Ρέντη. Παίζουν αύριο το πρωί Ολυμπιακός--Πανιώνιος και Ιλιο--Αργυρούπολη στους δύο ημιτελικούς.Στις 12 και στις 2.
ΑΠΟ ΤΗΝ Β' ΕΣΠΕΔΑ ανεβαίνει με τον Πήγασο Χαιδαρίου στην Α΄κατηγορία ο πρώην προπονητής μας Σωκράτης Μαρμαρινός.  
ΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ εντός έδρας, σε δύο αγωνιστικές, στον Ομιλο κατάταξης οι Νεάνιδες μας, με τις Νεάνιδες του Πειραικού. Θα παίξουμε εναλλάξ ως γηπεδούχοι και το άλλο ματς θα το δώσουμε εμείς το Σάββατο και ο Πειραικός την Κυριακή. Δεν γίνεται διαφορετικά.
ΣΤΗΝ Αθήνα παίζουν δικές μας παίκτριες σε 3 απο τις 5 ομάδες που διεκδικούν την άνοδο. Η Γαλίγαλη στον Παπάγου, η Χάσκου στο Χαλάνδρι και η Λιούκα στη Νίκη Αμαρουσίου. Και είναι και οι τρείς εξαιρετικές.
ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΜΑΣ δε θα κάνουν αύριο Σάββατο προπόνηση, αλλά, την Κυριακή έχουν το φιλικό με την Ιριδα.
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ θα κριθούν πάρα πολλά για την παραμονή στην Α1 κατηγορία Γυναικών.Στον αγώνα Αρτεμις--Πανιώνιος, στον Κορυδαλλό, στις 7 μ.μ.
ΣΕ ΣΧΕΣΗ με τον αριθμό των αθλητριών στις Ακαδημίες μας, οι οποίες ήταν ενταγμένες στο δυναμικό του τμήματος βόλει του Πορφύρα, στις 31 Δεκεμβρίου, αποχώρησαν, επειδή σταμάτησαν, συνολικά 6 κορίτσια και ήλθαν  2.
ΜΟΝΟ 10 ημερολόγια, απο τα 330 που τυπώσαμε, έμειναν αδιάθετα απο το τμήμα μας.Με την βοήθεια όλων, καταφέραμε να τα δώσουμε και να εξασφαλίσουμε έτσι ένα ''δεκανίκι'' για τις πληρωμές των υποχρεώσεων, απέναντι σε προπονητές και σε οδοιπορικά αθλητριών.
Ασφαλώς, δε σωνόμαστε απο τα σχεδόν 1.300 ευρώ που έμειναν, ως καθαρό κέρδος, στο τμήμα, αλλά, δεν τα είχαμε αυτά τα χρήματα και παράλληλα προβάλαμε το τμήμα και βεβαίως κινητοποιήσαμε τους φίλους του βόλει γυναικών του Πορφύρα.